FËMIJË

Më shumë

NXËNËS

Më shumë

STUDENT

Më shumë

PROFESIONIST

Më shumë

LAJME DHE AKTIVITETE

Edukimi i të rinjve nëpërmjet modelit STEAM

Instituti për Kërkim dhe Zhvillim Barleti( BIRD) në kuadër...

Konferenca e parë STEAM: “Edtech-Parents and Teachers Conference”

Universiteti Barleti në bashkëpunim me organizatën Edu Act organizoi...

PANAIRI I PARË RAJONAL STEAM NË UNIVERSITETIN BARLETI (ASEDF)

Panairi u organizua nga Universiteti Barleti më 9 Prill...

Numrin e famshëm Pi=3.14… e gjejmë kudo.

FAMOUS PI and STEM PI & STEM = FUNNY...

Numrin e famshëm Pi=3.14… e gjejmë kudo.

FAMOUS PI and STEM PI & STEM = FUNNY...

Ndryshmet klimatike dhe Kodimi

Hapësira e mësimit: klasë, shkolla “Zhani Ciko” Mosha e...

Ndryshmet klimatike dhe Kodimi

Hapësira e mësimit: Klasë. Aftësitë dhe kompetencat: Nxitini studentët...

KERKO SIPAS KATEGORIVE

Steam Albania ofron materiale mësimore për mësuesit STEM. Të gjitha materialet janë pa pagesë dhe mund të shkarkohen këtu.

1018
MËSUES PARTNER
984
NXËNËS TË REGJISTRUAR
516
SHKOLLA PARTNERE

ADERIMI ONLINE

  MANIFESTI
  Bashkohuni me ne duke nënshkruar Manifestin
  Lexo Manifestin

   MANIFESTI
   Bashkohuni me ne duke nënshkruar Manifestin
   Lexo Manifestin

    MANIFESTI
    Bashkohuni me ne duke nënshkruar Manifestin
    Lexo Manifestin

    MËSUES DHE AKADEMIA

    [thim-courses limit=”6″ featured=”” order=”category” cat_id=”6565″ layout=”slider” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ slider_pagination=”true” slider_navigation=””]
    [thim-courses limit=”6″ featured=”” order=”category” cat_id=”6565″ layout=”slider” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ slider_pagination=”true” slider_navigation=””]
    [thim-courses limit=”6″ featured=”” order=”category” cat_id=”6565″ layout=”slider” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ slider_pagination=”true” slider_navigation=””]
    [thim-courses limit=”6″ featured=”” order=”category” cat_id=”6565″ layout=”slider” thumbnail_width=”400″ thumbnail_height=”300″ slider_pagination=”true” slider_navigation=””]

    SHKOLLA STEAM

    Subjektet

    Administrator
    6 Gusht, 2019

    CONTINUING TRAINING

    Administrator
    10 Shtator, 2019

    Dietologji

    Administrator
    20 Tetor, 2015

    Forensic team earns several

    Administrator
    18 Korrik, 2020

    Hartim dhe Zbatim Projektesh

    Administrator
    28 Tetor, 2020

    SOFT SKILLS (kurse 1 ditore)

    Administrator
    6 Shtator, 2019

    Gjuhe te Huaja

    Administrator
    10 Shtator, 2019

    Trajnime te Ndihmes se shpejte

    Administrator
    10 Shtator, 2019

    Finance & Kontabilitet

    Virtual Classroom

    STEAM Fab Lab

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

    RESOURCE CENTER

    FORUMI STEAM