23 Maj

NATIONAL STEAM FAIR 2023

Universiteti Barleti në partneritet të ngushtë me Triple City dhe Institutin Adriapol në kuadër të programit STEAM ALBANIA zhvilloi më 20 Maj 2023 Panairin e Tretë Kombëtar të STEAM: NATIONAL …