18 Janar

Ndryshmet klimatike dhe Kodimi

Hapësira e mësimit: klasë, shkolla “Zhani Ciko” Mosha e nxënësve: 16 Autor: Erviola Konomi  Aftësitë dhe kompetencat: Reflektim lidhur me bujqësinë, industritë rurale, burimet natyrore, ndikimin e njeriut në sistemet …