NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023

Natinal STEAM Fair 2023

Universiteti Barleti në partneritet të ngushtë me Triple City dhe Adriapol Institute në kuadër të Programit Kombëtar STEAM ALBANIA organizon PANAIRIN E  DYTË KOMBËTAR “NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023”

NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023”  është panairi i nxënësve të shkollave të mesme në fushën e shkencave, inxhinierisë, informatikës, dizajnit, artit, vizatimit dhe arkitekturës të cilët paraqiten dhe i prezantojnë ato në këtë kompeticion për tu vlerësuar nga juria e ekspertëve.

Nëse jeni maturant apo nxënës gjimnazi dhe keni realizuar një projekt prototip fizik interesant në dy vitet e fundit apo keni një projekt ide, apo një projekt në përfundim e sipër për ta prezantuar në: Fizikë, Matematikë, Informatikë, Biologji, Kimi, Dizajn, Arte, Pikture, Vizatim dhe Arkitekturë atëherë ju mirëpresim ta prezantoni në panair. 

 Pjesëmarrësit me 10 projektet më të mira që do të vlerësohen nga juria do të jenë pjesëmarrës me të gjitha shpenzimet e mbuluara në Panairin e Teknologjisë “Tekno Fest” 2024 në Turqi dhe marrin pjesë në EUROPEAN INOVATION WEEK.

Datë: 20 Maj 2023 ora 10.00

Vendndodhja: Universiteti Barleti Rr Frang Bardhi Tiranë


APLIKO ONLINE

    Zgjidhni fushën e projektit

    Përshkrimi i shkurtër i projektit (Maksimum 3 paragraf)

    +355 697063488
    Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë