TIRANA STEAM FAIR

Tirana STEAM Fair

Universiteti Barleti në bashkëpunimin me Triple City në kuadër të programit STEAM ALBANIA dhe projektit: BARLETI HUB – INCUBATOR & ACCELERATIOR organizon Panairin e Parë “Tirana Steam Fair(TSF)”.

TIRANA STEAM FAIR është panairi i parë STEAM dedikuar nxënësve të shkollave të mesme të Tiranës, në të cilin ftohen të marrin pjesë nxënës nga të gjitha Shkollat e Mesme të Tiranës, me projekte të ndryshme në fushat e Informatikës, Arkitekturës, Elektronikës, Inxhinierisë, Designit, Fizikës, Matematikës, Artit etj

 

Panairi do të zhvillohet pranë Universitetit Barleti, Kampusi i Ri, Rr Frang Bardhi Ura e Selitës Tiranë, të shtunën me 21.10.2022 ora 10.00.

Projektet fituese do të marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Inovacionit dhe Aeronautikës “Tekno Fest 2023” me të gjitha shpenzimet e mbuluara si dhe do të prezantohen në EUROPEAN INOVATION WEEK.

Pjesëmarrja është FALAS

Nxitoni të regjistroheni në linkun e mëposhtëm pasi pjesëmarrja do të jetë e kufizuar sipas mundësive dhe hapësirave në dispozicion.


+355 697063488
Tiranë, Rruga Frang Bardhi, Selitë