Rrjeti i mësuesve

Rrjeti i mësuesve partnere

Emri dhe Mbiemri
Shkolla
Lëndët
Danjela Lita
9- vjeçare "28 Nentori" Fushe - Milot
Matematike dhe Fizike
Blega Ndoni
Gjon Buzuku
Fizike dhe Tik
Alban Gjoka
SHFMU " Dëshmorët e Fortesës"
Mësues klasor
Verina Koxherri
Halit Coka Bathore
TIK
Aurora Bendaj
Babe Dude Karbunara, Berat
Gjeografi
Aurora Bendaj
Babe Dude Karbunara, Berat
Gjeografi
Eliberta Cjapi
Petro Nini Luarasi
Tik, teknologji
Albana Xhafa
1 maji
Matematike
Valbona Shkëmbi
9-vjeçare " Koço Korçari "
Matematikë
Redona Jaçe
Petro Nini Luarasi
Biologji
Pranvera Lleshanaku
UNIEL
Matematike-Fizike-TIK
Mirela Celami
Qemal Stafa
Letersi
Drini Dervishi
Gjimnazi Vasil Kamami ,Elbasan
Mësues fizike dhe informatike
Jeorida
Ibrahim rrugova
Math
Nertila Hoxha
Mahir Domi
Fizikë
Anila Kola
Gjimnazi"Ibrahim Muca"Librazhd
Kimi
Mimoza Taga
Qemal Stafa
Kimi- Biologji
Elmira Kambo
Gjimnazi"Fuat Babani"
Kimi dhe biologji
Elmira Kambo
Gjimnazi"Fuat Babani"
Kimi dhe biologji
MIRELA LLOTI
9 vjecare ZENEL QAZIM TEPSHI
Arsimi fillor
Jada Larti
Gjimnazi " Skënderbeu " Maliq
Gjuhë Angleze
Miranda Habilaj
Tregtare
Ekonomi ndermarje sistem tatimor marketing praktike profesionale
Erjal Selamaj
Petro Nini Luarasi
TIK
Albana Janko
Gjimnazi"Ismail Qemali "
Gjuhë shpipe dhe letërsi
Redona Jaçe
Petro Nini Luarasi
Biologji
Valbona Kola
Gjimnazi ARBERIA
Biologji /Kimi
Valbona Kola
Gjimnazi ARBERIA
Biologji
Eliberta Cjapi
Petro Nini Luarasi
Tik, teknologji
Xhorda kolaj
Shkolla 9- vjeçare " Gjin Pjetri" Laç, Kurbin
Gjuhë Angleze
Elena Sulo
Qemal Stafa
Fizike
Elsmerela Dema
9-vjecare "Mustafa Myrteza Kaçaçi, Krujë
Fizike
Marsela Peçollari
Vasil Sota
Matematikë,Fizikë,Tik
REZARTA QAFA
Gjimnazi "Kristaq Capo "
Gjuhe a huaj ( Anglisht)
Vjollca Baushi
"Arif Kuka", Karkavec
Histori, Gjeografi, Qytetari
Vjollca Baushi
"Arif Kuka", Karkavec
Histori, Gjeografi, Qytetari
REZARTA QAFA
Gjimnazi "Kristaq Capo "
Gjuhe a huaj ( Anglisht)
Selvi hasa
QATAR COLLEGE
Biologji
Menada Shypheja
Naim Frasheri,Elbasan
Arsim Fillor
Valentina Davidhi
SHMB"PASHO KURTI"NGURREZ, LUSHNJE
Matematikë-Fizikë
pHqghUme
pHqghUme
pHqghUme
pHqghUme
pHqghUme
pHqghUme
Valentina Davidhi
Sh.m.b"Pasho Kurti"Ngurrez
Matematikë-Fizikë
Teuta Ferhati
Kostandin Kristoforidhi, Elbasan
Histori
Anita Delimeta
Kostandin Kristoforidhi, Elbasan
Matematike
Irsida Seitaj
TES
Arsim Fillor
Tefta Lleshi
9- vjeçare" Pashko Vasa" Rrëshen Mirditë
Arsimi Fillor
Ardiana Marku
Pashko Vasa
Kimi,biologji
AURELA BAÇA
9- VJEÇARE " GJON BUZUKU " TIRANË
FIZIKË
AURELA BAÇA
9- VJEÇARE " GJON BUZUKU " TIRANË
FIZIKË
Brikena Zeqiri
Xhaferr Hakani
Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Lorena Kosturi
SHMP "Mihal Shahini "Cerrik
Histori -Gjeografi
Hajrije Kuka
Sami Frashëri
Tik
Lumturie Bogdani
Sali Halili
Biologji-Kimi
Dorjana Kiço
Mehmet Ali Vrioni
Fizike, TIK
Zamira Kushova
Mehmet Ali Vrioni
Matematik, TIK
Arjana Çela
Gjimnazi shote galica
gjuhe shqipe-letersi
Servete Meçaj
Betim Muço Tirane
Matematike
Rudina Kajo
Syzeze
Gjuhe letersi
Klodian Tomani
Hoteleri Turizem
Gjeografi, Gjeografi turistike, Trashigimi kulturore, shkenca socialedhe komunikimi.
Ivana Shehaj
Mustafa Greblleshi
Fizike
Edlira Dallo
Hoteleri - Turizem
Teknologji Ushqimore
Mirela. Lleshi
‘Skenderbeu’ Krume
Anglisht
Esmeralda Bukaçi
3 Deshmoret ,Trebinje
Matematike ,Tik
Anerta Çapuni
Turgut Ozal Colleges
Fizikë
Kozeta Zaimi
Gjimnazi "Fuat Babani" Bilisht
Gjuhe shqipe-Letersi
Olgerta Dokaj
5 Maj
Matematika, Fizike,Tik
Rozana Agalliu
Benardina Qerraxhia
Gjuhe shqipe-Letersi
Naser Miftari
Gjimnazi "Zef Lush Marku" - Shkup
Histori
Klodiana Kujtila
“Isuf Gjura” Kuturman
Gjuhë shqipe
Klodiana Kujtila
“Isuf Gjura” Kuturman
Gjuhë shqipe
Juliana Mehmet
Edith Durham
Gjuhe e huaj- Anglisht
Lindita Shkurti
Musine Kokalari
Matematike
Irida Sallaku
Mersin Duqi Ibe
Arsimi Fillor
Jesmina Mashaj
Gjergj Vatë Martini
Gjuhë angleze
Daniela Hysenllari
Hafiz Ibrahim Dalliu
Matematike
Blerina Sula
Hafiz Ibrahim Dalliu
TIK
Klodiana Ahmetaj
Rreze Drite
Histori-Gjeografi
Pranvera Rapanj
Hafiz Ibrahim Dalliu
Gjuhe arabe
Flora Osmanaj
Tomorrow's Education System
Cikli fillor
Morena Lala
Hafiz Ibrahim Dalliu
Qytetari -Filozofi-Psikologji
Emirjana Hykaj
Gjimnazi "Qemal Stafa", Tirane
TIK
Adnan Deshati
9-vjeçare KASTRIOT
Matematike-informatike
Elona Palla
Hafiz Ibrahim Dalliu
Gjuhë e huaj Angleze
Arjana Fida
Hafiz Ibrahim Dalliu
Histori
anduela cerraga
Onufri
asimi fillor
Perparim HOXHAJ
Gjimnazi privat Ate Pjeter Meshkalla
Fizikë
Dëshira Kamberi
Hafiz Ibrahim Dalliu
Arsimi Fillor
Matilda KALA
Hafiz Ibrahim Dalliu
Gjuhe shqipe dhe letersi
Aldeina Seferi
Tomorrow's Education System
ART PAMOR
Anila Dena
Tomorrow’s Education System
Gjeografi
Ertygela Hyseni
HAFIZ IBRAHIM DALLIU
Arsim fillor
Gentjana Rrustaj
Hafiz Ibrahim Dalliu
Arsimi Fillor
Marsela Tarelli
Hafiz Ibrahim Dalliu
Anglisht
XHEVAT GËRDECI
HAFIZ IBRAHIM DALLIU
Biologji
Dorina Nikaj
Tregtare
Gjeografi
Violeta Poda
Arif Kuka
Gjuhë- Letërsi
Lorena Hidri
Jopublike “Ibrahim Kodra”
Gjuhe-letersi
Nasilda Sose
Rreze Drite
Edukim fizik
Irsida Seitaj
TES
Arsim Fillor
Vrisidha Shkëlzeni Jordani
Ali Myftiu
Histori
Elda Dermyshi
Ahmet Dakli
Histori
Jetmir Qaushi
ZVAP Has
Gjuhë Shqipe dhe Letërsi
mirela katroshi
Tomorrow's Education System
pergjithshem
Anila Prençe
Trifon Prifti
Mesues ndihmes
Artenisa Thanasaj
Trifon Prifti
Anglisht
Eva Bishka
Hinge
Muzike
Elda Memishaj
Tomorrow's education system
Anglisht, shkence dhe matematike
Emanuela MEÇA
Arbëria, Halil, Krujë
Gjuhë angleze
Eljona Reci
Ismail Qemali
Gjeografi , Qytetari
Lumturie Bogdani
Sali Halili
Biologji-Kimi
Blerina Hamzi
Ismail Qemali
Anglisht
Entela Hidaj
Shkolla private Elite
Arsim fillor
Irena Sterjo
Hermann Gmeiner
Sisteme rrjetash dhe sisteme te shperndara
Nertila
Hasan Prishtina
Arsim special
Emanuela Shkupi
Teknike Elektrike"GjergjCanco
Lende te Elektroteknikes
Zeliha Kaçeli
H.Mustafa Varoshi
Biologji
Rovelda Tahirllari
Shkolla
Gjuhe dhe letërsi
Monika Hysenaj
Liko Kostandini
Fizike
Krenare Ukaj
Emin Duraku
Gjuhe shqipe
Vera Kuka
Gjimnazi Laç
Fizike, Matematike
HAMIT HOXHA
jopublike "Hafiz Ibrahim Dalliu"
gjuhe, letersi
Enida Gegaj
Loni Mone
Tik
Blerim Karaj
Sulë Misiri
Gjuhe-Letersi
Edvana Paraj
ZVAP Vlore-Himare
Ekonomi
DOLOREZA ZERO
Reshit Çollaku
Matematike
Dorina Zharri
Dalip Toçka
Fizike Tik
Marsida Dumi
Arbëria
Arsimi fillor
Matilda Jaupi
Syzezë
Arsim fillor
Neritan Durro
Shkolla:"Martin Camaj",Shkodër
Arsimi Fillor
Bleona Rrahmani
Kristaq Rama
Histori
Albana Kurtaj
Skenderbeu
Gjuhe shqipe Letersi
Valentina Davidhi
Sh.m.b"Pasho Kurti"Ngurrez
Matematikë-Fizikë
Anila Hoxhaj
Gjimnazi"Kostandin Kristoforidhi"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Florida Myzyri
Ismail Kasa
Mësues Ndihmës
Matilda Haxhia
Ismail Kasa, Jagodine
Anglisht
Alma Shallari
Benardina Qerraxhia
Histori-gjeografi .psikologji
Sabedin Xhelili
Zyra Vendore e Arsimit Parauniversitar Diber
Histori
Lazime Lika
“Ilia Qiqi”
Te gjitha (AF)
Valentina Pjetri
Ilia Qiqi
Arsim fillor
Natasha Hysa
9-Vjeçare "Ilia Qiqi"
Arsim Fillor
Irma Myzeqari
Pasho Kurti
Gjeografi
Ensuida Selaj
"Ilia Qiqi"Burrel
Arsim Fillor
Rinita Hasa
Shkolla nentevjecare " Ilia Qiqi " Burrel
te gjitha lendet e Arsimit fillor
Anita baro
Bota e diturise
Matematike, fizike
Albano Llukmani
Fenix
Fizike
Eda
9- vjecare Sohodoll
Gjeografi, Trashegimi kulturore, Qytetari
Eliona Cani
Gjimnazi Mustafa Kemal Ataturk"pajove
Kimi
Nertila Hoxha
Mahir Domi
Fizikë
Renata Dhimitri
Teknike Elektrike " Gjergj Canco"
Teori Profesinale B. T. E,. Makina Elektrike, Transmesione Elektrike
Drita Cota
Arberia-2
Gjuhe shqipe letersi
Xhoana Sinani
Sadik stavileci
Histori
Valbona Kovaçica
“ Haxhi Zekë Byberi “
Gjuhë shqipe-Letërsi
Meri Tafani
Mesme e Bashkuar "Fiqiri Baltëza" Papër
Arsimi Fillor
Pranvera Subashi
Mesme e Bashkuar "Fiqiri Baltëza" Papër
Arsimi Fillor
Agim Qazimllari
"Shahin Kullolli" Golik, Pogradec
Gjuhë shqipe, Arte
Laureta Hysenj
Xhuzepe Gras
parashkollor
Elton Kaca
Sule Misiri
Edukim fizik
Emanuela Beluli
Havzi Nela
Fizike
Lirije Asani
SHMK"DRITA "
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Entela Axhami
Havzi Nela
Psikologji
Andi Allbani
Sadi Nuri
Gjuhe e Huaj Anglisht
Esat Shehi
9-vjeçare Majtarë
Gjeografi
Fatmira Nogu
Shkolla 9-vjecare'Genc Leka' Librazhd
Arsim fillor
Valbona Shkëmbi Qafa
9-vjeçare " Koço Korçari "
Matematikë
Migena Jaupi
Vahid Haka
Arsim fillor
Marsela Peçollari
Vasil Sota
Matematikë-Fizikë-Informatikë
Sonila Vila
Anastas Çakalli
Gjuhë shqipe-Letërsi
ALKETA PERCUKA
Naun Doko
Gjuhe angleze
Eliona Tashi
VASIL SOTA
MATEMATIKE FIZIKE
Lediana Duraku
Ibrahim Muca
Edukim fizik
Edisnajda Durro
Jo publike “Rilindja”
Gjuhe Letersi Shqipe
Florenc Musta
9-Vjecare Babje
Histori, Gjeografi
Zina Brunga
Pa punë
Gjeografi
Kamelia Bereti
"Fryme dashurie"
Gjuhe e huaj
Fatjon Topalli
Rexhep Shira
Matematikë
Dhurata Cuka
"Ilia Qiqi" Burrel
Arsim fillor
Remila Kalo
Seit Tagani
Matematike-Informatike
Blega Ndoni
Gjon Bùzuku
Fizìke
Myzejen Menkulazi
Teknike Elektrike"Gjergj Canco"
Teori dhe praktike profesionale ne drejtimin Elektroteknike
Enarda
Arif Halil Sulaj
Histori
Mimoza Ajdinaj
Shkolla e mesme bujqesore"Rakip Kryeziu"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
ArnisaDerka
Faridun Xhindoli
Matematike
Ornela Brahja
Sadi Nuri
Gjuhe - letersi
ENKELEJDA XHAFAJ
9 vjeçare "Muhamet Shehu" Patos
Matematike
ARDIAN XHAFAJ
9 vjeçare "3 Deshmoret " Lalar
Arsimi fillor
Silvana Sota
"Thanas Ikomomi"
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Selvi Hasa
Qatar College
Biologji
Gresilda Gjoka
Gjimnazi “ Vajdin Lamaj”
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Mirela Çeça
Sadik Stavileci
Histori
Elton Bilali
Sadi Nuri
Edukim Fizik
Adelina Kushta
Shkolla e Mesme Elektrike ''Gjergj Canco''
Kimi
Sadete Memia
Mustafa Greblleshi
Arsim fillor
Albi Isufaj
Shkolla 9-vjecare “ Gaqi Karakashi “
Edukim Fizik
Dashnor ÇELA
K.Kristoforidhi Tirane
Fizike
Dashnor ÇELA
K.Kristoforidhi Tirane
Fizike
Silvana Kasa
Gjimnazi "Ibrahim Muça"
Gjeografi
Agron Korbi
Gjimnazi Ibrahim Hasmema-Mullet
Fizike
Arjola Hajna
Abaz Shehu, Tepelene
Biologji
Lauresha Allani
Papër
Matematikë
Alketa Avari
Teknike-ekonomike
shkencat-sociale
Anastasia Himi
9-vjecare Drenovice
Anglisht
Lulzim Hoxha
SHMB "SHEFQET SHUAIPI" LUMAS KUÇOVE
ARSIM FILLOR
Ina Karaboja
9-vjecare "Bajram Curri"
Arsimi Fillor
Mirela Alla
Fiqiri Baltëza
Qytetari gjeografi
Elvira Skepi
Sun Language Center
Anglisht
Gjela Pecaj
Beselidhja
Gjuhe shqipe dhe letersi
Manuela Zejnelhoxha
Kostandin Kristoforidhi Elbasan
Gjuhe italiane
Arjola Zykaj
Mersin Duqi,Ibe.Tirane
Matematike dhe Tik
Aurel Halili
Sila gjini
Histori-Gjeografi7
Jonida Jonuzi
Mehmet Ali Vrioni
Gjuhe shqipe
Roland Kupi
Ibrahim Hasmema
Edukim fizik
Vjollca Stèrgu
Gjimnazi"Ibrahim Hasmema"
Gjeografi
Viola Taho
Gjimnazi Skënderbeu Maliq
Psikologji Ekonomi
Denisa Kulla
Gjimnazi " Skenderbeu" Maliq
Histori
Betilda Metolli
Gjimnazi Skenderbeu, Maliq
Anglisht
Fatbardha Shqiopa
9-vjecare Bajram Curri
Arsimi Fillor
Klodiana Prishka
9-vjeçare “Bajram Curri”
Arsimi Fillor
Ninela Orizaj
9-vjecare Bajram Curri
Histori, Qytetari
Ardiana Hila
Gjimnazi privat "Ate Pjeter Meshkalla"
TIK
Karmen Martini
Ate Pjeter Meshkalla
Matematike
Valbona Doka
Fryme Dashurie Durres
Arsim fillor
Vionela Guri
Sinan Tafaj
TIK
Fluturie Çuka
Estref Menalla Vulcan
Arsim Fillorë
Florenc Ndreaj
9vjecare lunder
Edukim Fizik
Irma Çurgu
Gjimnazi Aleksander Moisiu
Histori
Leonora Malçi
Gjimnazi “At’Shtjefën Gjeçovi” Laç
Gjuhë shqipe - Letërsi
Enkeleida Brozi
Gjimnazi "At`Shtjefen Gjeçovi " Laç
Gjeografi
Oltjan Sallaku
Ibrahim Hasmema Mullet
Edf
Valmira Dedja
Ibrahim Hasmema
Kimi
Silvana Alla
Ibrahim Hasmema
Gjuhe angleze
Ornelda Çekiçi
Gjimnaz jopublik "Meridian +"
Matematike , Fizike
Denisa Xhindi
"5 Maj "Ura Vajgurore Berat
Anglisht
Gladiola Golemi
Nehemia
Shkenca Sociale
Gladiola Golemi
Nehemia
Shkenca Sociale
Gladiola Golemi
Nehemia
Shkenca Sociale
Kristiana Marjanaku
Harry T. Tultz
matematike
Arnisa Dërka
Feridun Xhindoli
Matematike
Zhaneta Spahi
Gjimnazi Mullet
Biologji
Brielda Hoxha
Gjimnazi Mullet
Gjeografi
Hava Meçaj
Musine Kokalari
Kimi
Xhuliana tafani
Gjimnazi Daskal Todri Elbasan
Hidtori
Ksida Muzhaqi
Gjimnazi gjuhesor M dhe A Cungu
Gjuhe italiane
Derisa Gjergji
Benardina Qerraxhia
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Holger Dushi
"Zemra e Krishtit"
Gjuhë angleze
Luljeta Dushi
Gjimnazi privat "Atë Pjetër Meshkalla" Shkodër
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Denand kalami
Qamil guranjaku
Edukim fizik
Merita Lala
Ahmet dakli
Shkenca sociale
Najda Pashaj
Ismail Qemali
Fizike
Ana Tafani
Halit Uruci
Histori gjeografi
Brikelda Shabanaj
Mehmet Bajraktari
Anglisht
Marjeta Hazizi
Gjimnazi “Kostandin Shpataraku”
Matematikë, Informatikë, Fizikë
Drita Biba
Mark Jaku Gojan i Madh
Gjeografi
Vezola miftari
28 nentori
Edukim fizik
Entela Petro
Gjimnazi gjuhësor Faik Konica
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Vezola miftari
28 nentori
Edukim fizik
Minoza Biba
"Mark Jaku" Goajn i Madh
Gjuhe- Letersi
Irma Alika
Petro Nini Luarasi
Fizikë
Valbona Biba
Gjimnazi "Aleks Buda"
Histori -Gjeografi
Lea Cina
Gjimnazi"PetroNini Luarasi"
Kimi
Aurel Hada
Muhamet Kondi
Fizikë
Julian Mema
Turgut Ozal
Edukim Fizik
Aida Deliu
Anastas Cakalli
Gjeografi, Psikologji
Laureta Rexha
Adem Haxhija
Matematike
Megi Taku
Allgjatë
Arsim Fillor
Lebibe Tota
Kristo Frasheri
Kimi-Biologji
Alkida Dërka
Flatrat e dijes
Cikel i ulet
Esmeralda Veliu
Sadik Stavileci
Italisht
Orjola Idrizi
Alush Bardhi
Letersi, Arte
Laurant Lamaj
Tregtare
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Mimoza Ajdinaj
Shkolla e mesme bujqesore"Rakip Kryeziu"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Anida Bami
Gjimnazi Gj.K.Skenderbeu Kruje
TIK
Leonora Doçi
Gjimnazi Domje
Matematike
Laerti
Bardhyl Pojani
Matematike
Dashuri Lutaj
Shkolla. "5 Shkurit"Ballsh
Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Orikela Xhangarre
Rexhep Kothere
Gjithperfshirje
Hazbi Dyli
E Mesme e Bashkuar "At Gjon Karma"
Histori, Gjeografi
Elvira Jahaj
Adem Haxhija
Anglisht
Enkeleda Morina
"Myslym Keta"
Gjuhe-Letersi
Emanuela Bilçari
Mihal Grameno
Histori,mesues mbeshtetes
Danjela Dimitresku
Fiqiri Balteza, Paper,Elbasan
Anglisht
Erikena Spaho
E MESME E BASHKUAR "ALI FETO" FITORE
GJUHË-LETËRSI
Suela Jaho
Turgut Ozal
Matematike
Eriola Basha
Eqrem Çabej
Shkenca Sociale
Ishe Barhani
Tahir Hoxha, Klos
Histori
Marjeta Derka
Besnik Sykja
Gjuhe shqipe letersi
Anjeza Alliu
"Mehmet Bajraktari" Shales
Histori, gjeografi, qytetari
Melisa Papa
Mersin Duqi, Ibrahim Hasmena
Anglisht
Enkeleda Brahja
Sadi Nuri
Ekonomi / Fizike/ Biologji/ Qytetari Filozofi
Rajmonda Mullaymeri
Demokracia
Cikli i ulët
Rajmonda Mullaymeri
Demokracia
Cikli i ulët
Arjana Lego
Faik Konica
Anglisht
Jonida Çullhaj
Fiqiri Baltëza
TIK
Elona ÇELSHIMA
9vj "Fshati Rinia" Durrës
Mesuese ndihmese
Elida Masati
Gjimnazi "Kristaq Capo"
Gjeografi
DESANTILA ÇOBA
Dan Bajrami Gjorem
ANGLISHT
Anisa Selamaj
Gjimnazi"Adem Vrapi"
Matematike
Teuta Kasaj
Gjimnazi Janaq Kilica Fier
Histori- Gjeografi
Fatjeta Brahimi
OSO KUKA
Edukim Fizik
Alma Tafani
Gjimnazi Dhaskal Todri Elbasan
Histori
Ardjan Xhaferi
Skenderbeu
TIK
Doriana Daupaj
Pavaresia
Fizike
Erald Mekolli
Rëmbec
Gjuhë shqipe - Letërsi
Alketa Bala
Medreseja "Haxhi Sheh Shamia" - Shkoder
Gjuhe angleze
Albina Dyla
Vasil Shanto, Tirane
Gjuhe angleze
Ada Voka
Dine Hoxha
Matematik-Informatik
Destan Ukperaj
Skenderbeu Krume Has
Ed. Fizik
Gentian Meci
9-vjecare Allambrez
Gjuhe shqipe
Elketa Tonuzi
Frymë Dashurie
Bio-Kimi
Arta Kruja
Ndre Mjeda Dajç Lezhe
Gjuhe angleze
Mariglena Likaj
"Feridun Xhindoli"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Hatixhe Llapushi
Qamil Guranjaku
Histori-Qytetari
Eliona Cani
Gjimnazi Mustafa Kemal Ataturk"pajove
Kimi
Eliverta Blaceri
"Deshmoret e Pojskes"
Qytetari, Histori,Ekonomi
Rudina Kajo
Syzeze
Gjuhe letersi
Davita Hajdari
100-Vjetori Kamëz
TIK
Anduela Kumaraku
Refat Bani
Gjuhe-Letersi
Alba Qirjako
Industriale "Pavaresia" Vlore
Lende profesionale: Elektroteknike, Elektronike
Nevila Halilaj
5 Maj
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Albana Dapi
Tufine
Fizike
Ornela Dedja
Gjimnazi " Fiqiri Dine" Maqellare
Gjuhe Angleze
Erjal Selamaj
Gjimnazi "Petro Nini Luarasi", Tirane
TIK
Manjola Karriqi
ShMB"Sali Halili "
Biologji-Kimi
Silvana Dëma
Shkolla: “100-Vjetori i Pavaresise”, Zhupan, Fier.
Anglisht,Italisht
Albana Ferko
100 Vjetori i Pavarësisë
Matematikë
Gjela pecaj
Beselidhja
Gjuhe shqipe
Krenar Merolli
Shushice
Biologji, Kimi
Alma Ndoni
Feridun Xhindoli
Arsimi fillor
Zana Loku
9 vjeçare Besnik Syla Mamurras
Te gjitha
Brunilda Hoxha
"Faik Konica", Korce
Matematike
Lirjana Begaj
Goja e Arte
Matematike
Eriona Pambuku
Themistokli Gërmenji Korçë
Gjuhë-shqipe dhe Letërsi
Irma Alika
Petro Nini Luarasi
Fizike
Teuta Kaiku
Petro Nini Luarasi
Gjeografi
Teuta kaiku
Petro Nini Luarasi
Gjeografi
Alma Sadikaj
Petro Nini Luarasi
Gjuhe shqipe dhe letersi
Redona Jaçe
Petro Nini Luarasi
Biologji
Vasilika Bode
“Bardhyl Pojani”
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Fatjola Xhaja
Teknike Ekonomike Tirane
Tik
Elona Mullalli
"Bardhyl Pojani" Pojan
Ekonomi,Qytetari,Filozofi,Sociologji,Pskikologji
Majlinda Memelli
BardhylPojani
Gjeografi
SONELA MERO
BARDHYL POJANI POJAN
HOSTORI GJEOGRAFI
Roland Kupi
Ibrahim Hasmema
Ed fizik
Manuela Memushaj
Shaban Demiraj
Kimi,Biologji
Esmeralda Bukaçi
Tre Deshmoret ,Trebinje ,Pogradec
Matematike ,Fizike ,TIK
[email protected]
Zef Jubani
Fizikë,Tik
Fatbardha Abazi
Gjimnazi "Qemal Stafa"
Italisht
Ardian Gjini
Sh.M.B.I.Alla zgosht
Histori
BLERTA DIBRA
Zef Jubani
Fizikë,Tik
Dorina Kulli
Gjimnazi "Gjergj Kastrioti Skênderbeu" , Krujë
Matematikë
Jola Blloku
Besnik Sykja - Tirane
Edukim Fizik dhe Sporte
Emirjana Islami
Naim Frashëri
Gjuhë shqipe dhe letersi
Valbona REÇI
Gjimnazi Rrëshen
Gjeografi
Flutura Celibashi
Aleks Buda
Filozofi
ENKELEJDA PREVAZI
"Ajet Toska"Suk 2 Roskovec
Arsimi fillor
Jorika Halilaj
Shkolla e mesme bujqësore "Rakip Kryeziu" Fier,
Letërsi
Elida Masati
Gjimmazi "Kristaq Capo"
Gjeografi
Drita Biba
Mark Jaku Gojan i Madh
Gjeografi
Drita Biba
"Mark Jaku"Gojan i Madh
Gjeografi
Drita Biba
"Mark Jaku"Gojan i Madh
Gjeografi
Rezarta Qafa
Gjimnazi " Kristaq Capo "
GJUHE ANGLEZE
Rezarta Muslli
Isfu Dalipi
Matematike
Rezarta Muslli
E mesme e bashkuar'Isuf Dalipi '
Matematike
Yllka Ramaj
Kristaq Capo
Kimi,Biologji
Bujar Ago
Mollaj
Trashëgimi kulturore
Aurora Hoxha
gjimnazi Kristaq Capo Berat
Histori Psikologji
Kraishta
Aleksander Moisiu
Irma Kraishta
Kraishta
Irma Kraishta
Qytetari, Psikologji, Sociologji
Kraishta
Irma Kraishta
Qytetari, Sociologi,Psikologji
Kraishta
Irma Kraishta
Irma Kraishta
Kraishta
Irma Kraishta
Irma Kraishta
Tashi
Eliona Tashi
Fizikë
Tashi
Eliona Tashi
Eliona Tashi
Lumturije Dyrmishi
9-vjecare "Kahreman Ylli"
Arsim fillor
Anida muka
Instituti Harry Fultz
Histori
Fabiola Elezaj
Fabiola Elezaj
Fabiola Elezaj
Anduela Cerraga
Onufri
Arsimi fillor
Kraishta
Irma Kraishta
Irma Kraishta
Esmeralda Metani
Shkolla 9-vjecare Karpën,Kavajë
Gjuhë shqipe
Elona Ruko
Janaq Kilica
Gjuhe shqipe - Letersi
Mentor Kovaçi
Qamil Metalia
Histori Gjeografi Anglisht
Xhuliana Tonuzi
"Ibrahim Rugova", Kamez
Ekonomi
Majlinda Rrupulli
Arif Kuka
Arsimi Fillor
klajdi
Bërxull
anglisht
Dhurata Myrtollari
Shkolla"Kushtrimi i Lirisë"
Gjuhë-Letërsi/ Informatikë
Elmira Marsela
Shkolla 9-vjecare "Tahir Hoxha" Klos
Matematike TIK
Albana Kurtaj
Skenderbeu Krume
Letersi
Luljeta Dushi
Gjimnazi privat "Atë Pjetër Meshkalla" Shkodër
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Gjelina Cara
Shkolla 9 vjeçare "Xhevdet Doda " Bulqize
Matematike
Merita Priska
Gjimnazi 'Gjergj Kastrioti Skenderbeu'
Shkenca sociale
Brunilda Hajro
Shkolla 9 - vjecare Vasil Shanto , Tirane
Arsimi fillor
Eliona Cani
Gjimnazi "Mustafa Kemal Ataturk"pajove
Kimi
Eliona Cani
Eliona Cani
Eliona Cani
Almir Gjata
Petronini
Tik
Eliona Cani
Gjimnazi "Mustafa Kemal Ataturk"pajove
Kimi
Bledar Zyba
Demir Godelli
Edukim fizik
Antonela Prela
Gjimnazi Maria, Shkoder
Ekonomi
Antonela Prela
Gjimnazi Maria, Shkoder
Ekonomi
Vionela Guri
Sinan Tafaj
TIK
Aurel Hada
Muhamet Kondi
Matematike, fizike
Anduela Skenderaj
Gjimnazi (5Tetori)Kuo
Filozofi-Sociologji
Dorina Gjonpali
Hoteleri-Turizëm, Tiranë
Shkenca Sociale
Shpresa Breshani
Lef Sallata
AF
Anduela Cerraga
Onufri
Arsimi fillor
Elena Sulo
Qemal Stafa
Fizike
Drita Seci
Gjimnazi Eqrem Cabej, Tirane
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Amalinda Kori
Qemal Stafa
Filozofi, Sociologji
Ylli Pitarka
Qemal Stafa
Ekonomi
Enris Karaj
SH.M.B "Dilaver Nezha" Qukës
Gjeografi
Orikela
Ernest Koliqi
Histori
Klementina Ngjeçi
Gjimnazi Skenderbeu
Gjeografi
Eralda Kita
Goja e Arte
Anglisht
Agron Korbi
Gjimnazi Mullet
Fizike
Vjollca Brasha
Gjimnazi’Havzi Nela’ Kukes
Histori
Vjollca Brasha
Gjimnazi ‘HavziNela’Kukes
Histori
Vjollca Brasha
Gjimnazi ‘Havzi Nela’Kukes
Histori Matematike
Vjollca Brasha
Gjimnazi’Havzi Nela’
Histori
VjollcaBrasha
‘Havzi Nela’
Histori me pelqen dhe matematika
Elona Ruko
Janaq Kilica
Gjuhë shqipe - Letërsi
Violeta Malaj
Gjimnazi”Janaq Kilica”
Frengjisht
Bukurije Tali
shote Galica Fushekruje
matematike
Entela
Gjimnazi Themistokli Germenji
Biologji kimi
Enkelejdi Grëmi
Janaq kilica
Biologji
Alma Shehaj
Janaq Kilica
Biologji,Kimi
Nikollaq Gjika
Janaq Kilica
Matematike, Fizike
Entela Kuruni
Themistokli Gërmenji
Fizikë
Brunilda Shehu
Janaq Kilica
Fizike
Elona Ngresi
Janaq Kilica
Matematike
Kristina Mile
Konesbalte
Matematike, Fizike ,Tik, shkenca natyrore
Laureta Sinomati
TES
Gjuhë shqipe dhe letërsi
DRITAN KUSHTA
DILAVER NEZHA QUKES
MATEMATIKE 6-9 TIK 4-11
Suada Mekolli
Dhimitraq Gjata
Matematike
Eriselda Veliu
Eqrem Çabej
Biologji
Kreshnik Ndreka
Gjimnazi”Isa Boletini “, Paskuqan
Gjuhe - Letersi
Imrete Selmani
Sh.F. "Alija Avdiviq"
Fizikë-Kimi
Kreshnik Ndreka
Gjimnazi “Isa Boletini”, Paskuqan
Gjuhe- Letersi
Kloreda Prenga
Gjimnazi “Elez Isuf Ndreu”
Matematike
Meri Tafani
Mesme e Bashkuar "Fiqiri Baltëza" Papër
Arsimi Fillor
Luiza Gjinollari
Teknike Elektrike "Gjergj Canco"
Fizike
Valmira Dedja
Ibrahim Hasmema
Kimi
Jemiota Hoxha
Ajet Xhindole
Gjuhe shqipe
Merita Sufi
GJIMANAZI:'MUSTAFA.KEMAL.ATATURK,,
Biologji
Anduena Prifti
Gjimnazi "5Tetori"
Gjuhe Italiane
Salvina Pellumbi
Naim Frasheri
Matematike-Fizike-TIK
Fabiola Elezaj
Fabiola Elezaj
Fabiola Elezaj
Violeta Duqi
Gjimnazi Mullet
Histori
FATMA SHOPI
Vasil Kamami
Gjuhe e huaj
Brunilda Hoxha
Faik Konica, Korçë
Matematikë
Donika Cara
9-vjeçare Xhevdet Doda
Gjuhe Muzike
Gjelina Cara
9-vjeçare Xhevdet Doda
Matematike Fizike
Ersmir Zogu
9-vjeçare Xhevdet Doda
Matematike
Erigen Gjura
9-vjeçare Xhevdet Doda
Edukim Fizik
Enkeleda Kërkuti
9-vjeçare Xhevdet Doda
gjeografi qytetari art pamor
Silva Koka
9-vjeçare Xhevdet Doda
TIK Anglisht
Kristina Kadriu
Turgut Ozal
Gjuhe e huaj ( Anglisht)
Klotilda Hoxha
Sinan Tafaj
Biologji -Kimi
Klotilda Hoxha
Sinan Tafaj
Biologji -Kimi
BUKURIE KALLANXHI
HASAN PRISHTINA TIRANE
CIKEL FILLOR
Anduela Cerraga
Onufri
arsimi fillor
Ibadete Parduzi
I.P "Ardhmenia" Prishtine
Edukatore
Lediona Larti
Gjimnazi " Skenderbeu " Maliq
Letersi
Kozeta Disha
Gjimnazi "Arberia" Bulqize
Edukim fizik
Kozeta Disha
Gjimnazi "Arberia" Bulqize
Edukim fizik
Marinela Deraj
Laze Nuro
Biologji/Kimi
Valbona Kola
Gjimnazi "Arberia"
Biologji/kimi
Melisa Papa
Mersin Duqi, Ibrahim Hasmena
Anglisht,
Rilinda Zhudi
Fryme dashurie
Biologji dhe Kimi
Dashuri Lutaj
Shkolla. "5 Shkurit"Ballsh
Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Brielda Hoxha
Gjimnazi Mullet
Gjeografi
Graciela Sura
Fryme Dashurie Durres
Gjuhe Letersi
Vilma Qosja
Fryme Dashurie
Gjeografi
Alma Qosja
Vasil Kamami
Histori
Markelian Laho
Shkolla e Mesme Profeionale "Beqir Çela" Durrës
TIK, Bazat e Programimit, Algoritmikë, Matematikë
Valbona Doka
Fryme Dashurie Durres
Arsim fillor
Valbona Doka
Fryme Dashurie Durres
Arsim fillor
Jetmonda Aliu
Mustafa VAroshi
Gjuhe arabe
Jetmonda Aliu
Mustafa VAroshi
Gjuhe arabe
Loreta Polaj
"Gjergj Canco"
Programim, Bazat e programimit, Bazat e programimit në web
Anila haxhiraj(kamberi,)
Ali demi
Kimi
Vjollca Xhindoli
Gjimnazi Fiershegan
Kimi, biologji
Enkeleda Mehja
Gjimnazi “Ismail Qemali”
Ekonomi, Filozofi
Geralda Harizaj
Dervish Hekali Ballsh
Filozofi,ekonomi
Elena Feruku
Selim Alliu
Arsim fillor
Anduela Cerraga
Onufri
Arsimi fillor
Albana Kadria
Gjimnazi "Skenderbeu"
Psikologji
Stela Çala
Partizani
Anglisht
Anduela Kumaraku
Mesme Bashkuar Refat Bani
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Marsida Nelko
Ibrahim Hasmema
Matematike
Laerti Nastimi
Bardhyl Pojani .Pojan
Matematike . Informatike
Naime
Jajqjabjaa
Gjuh shipe
Benereta Baku
9 vjecare"Halit Uruci"
Gjuhë shqipe
Monika Shehaj
Syzes:ZA Ura-Vajgurore(Dimal)
Arte,histori,sociologji,psikologji
Elda Dermyshi
Ahmet Dakli
Histori
Ardiana Çapo
Qazim Turdiu
Gjuhë letërsi
Jonida Puqja
Gjimnazi Aleksander .Moisiu
Ekonomi
Albana Halilaj
Gjimnazi “Arben Broci”
Kimi
Elvira Jahaj
Adem Haxhija
Anglisht
Klodjana Nuna
Gjimnazi "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"
Kimi - Biologji
Floriana Stefani
Beqir Cela
Histori
Shegushe kadiu
Gjimnazi " MUSTAFA KEMAL ATATURK" PAJOVE
Histori
Ingrit Opingari
Elite
Fizike
Evisa Myrte
Nesim Kacani , Miras
Biologji -Kimi
Gurije Toshi
Zihni Golemi
Histori-gjeografi
Elida Boka
Gjergj Canco
Histori, gjeografi
Jonida Puqja
Gjimnazi Aleksander .Moisiu
Kompania e nxenesve
Erneida Muço
"Ismail Qemali "
Psikologji,Filozofi
Anduela Kumaraku
E Mesme e Bashkuar Syzeze
Gjuhe shqipe-Letersi
Silvana Alla
Ibrahim Hasmema
Gjuhe angleze
Miranda Shqerra
Dhaskal Todri
Kimi,biologji
Miranda Shqerra
Dhaskal Todri
Kimi,biologji
Laureta Rexha
Adem Haxhija
Matematike
Klodian Zaka
Foto Puka
Edukim Fizik
Marsida Jarani
Ismail Qemali
Letërsi
Emanuela Rusta
Dhaskal Todri
Edukim Fizik
Pranvera Shehi
Vinçens Prendushi
Anglisht
Matilda Luma
Karl Gega
Elektronike
Anila Hoxhaj
Gjimnazi"Kostandin Kristoforidhi"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Marjeta Avdullari
Zihni Golemi
Cikli i ulet
ROVENA TIKO
JOVAN NDREKO
HISTORI
Beneta Gjonça
Nene Tereza
Gjuhe e huaj italiane
Klevis Aga
Gjergj Canco,Tirane
Gjuhe e huaj,Anglisht
Eni Alite
Beqir Çela
Informatike Praktike
Artur Karuli
Beqir Cela
Teori profesionale, Auto
Xhurian Shaba
Hermann Gmeiner
Technology
Xhurian Shaba
Hermann Gmeiner
Gjuhe Shqipe
Vjollca Zenuni
Hermann Gmeiner
Histori-Gjeografi
Danjela Dimitresku
Fiqiri Balteza, Paper,Elbasan
Anglisht
Jonida Çullhaj
Fiqiri Baltëza
TIK
Mimoza Musabelliu
Gjimnazi.Sadik Stavileci
Kimi-Biologji
Arbesa Palushi
Gjergj Canco
Elektronike
Mirela Murati
Hermann Gmeiner
Informatike Teknike, Baze te dhenash dhe Sisteme Informacioni
Mirela Alla
Fiqiri Balteza
Gjeografi
Albi Veshi
Turgut Ozal
Kimi
Ishe Barhani
Tahir Hoxha,Klos
Histori
Elina Laci
Hermann Gmeiner
Gjuhe e huaj Gjermanisht
Olta Levenaj
Janaq Kilica
TIK
Inmerida Peposhi
Shkolla e mesme per TIK "Hermann Gmeiner"
Rrjeta Kompjuterike, Planifikim sistemi dhr zhvillim projekti
Defrim Domi
Gjergj Canco
Matematike
ARTUR OMERI
Gjergj Canco
Praktikë Linja Tu_ Tl
Adelina Kushta
Teknike Elektrike "Gjergj Canco"
Kimi
Emi Murxhini
Jorgji Dilo
Muzike
Ersuela Spari
Gjergj Canco
Matematikë
Renata Dhimitri
Teknike Elektrike " Gjergj Canco"
Profesinale B. T. E,. Makina Elektrike, Transmesione Elektrike
Klodiana Mehja
Beqir Çela
Tik, praktike
Helidon Samarxhi
Gjergj Canco
Praktika Profesionale TIK
Elvira Rruga
Beqi Cela
Tik
Tetis Marku
Gjergj Canco
Anglisht
Erinda Gega
Sali Gjuka
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Sabianhaxhiu
Teknike elektrike gjergj canco
Praktik
Oriada Balla
Teknike Elektrike "Gjergj Canco"
Matematike
ZINAIDA DEDA
Beqir Çela
Bazat e sipermarrjes
Rovena Aliko
Gjergj Canco
Gjermanisht
Noel Cepele
Gjergj Canco
Telekomunikacion
Luljeta Shehu
Mustafa Varoshi Durres
Histori, Gjeografi
Merushe Hoxha
Syzezë
Anglisht
Safie Plaku
Gjergj Canco
Fizike
Marsjana Meta
Beqir Çela
Informatike
Laert Kokthi
Shkolla e Mesme Profesionale Gjergj Canco
Praktikë në Telekomunikacion
Lirije Pjeternikaj
Shkolla Teknike Elektrike Gjergj Canco
Gjuhe shqipe Letersi
Besa Marku
Gjergj Canco
Telekomunikacion, Elektronikë
Xhoina Gega
Hermann Gmeiner
Sisteme rrjetash, Programim dhe inxhinieri softwaresh
Ornela Shehu
Gjergj Canco
Zhvillim website, Programim web, Dizenjim web, Dizenjim aplikacioni
Fatjona Durollari
"Gjergj Canco"
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Fatjona Durollari
"Gjergj Canco"
Gjuhë shqipe dhe Letersi
Marsela Krasta
Hermann Gmeiner
Baze te dhenash dhe Sisteme Informacioni, planifikim sistemi dhe zhvillim projektesh
Dorina
Gjergj Canco
Bazat e sipërmarrjes, Ekonomi
Silvana KASEMI
Teknike elektrike"Gjergj Canco
Praktika elektrike, elektronike
Etra Vendresha
Teknike "Gjergj Canco"
Gjuhe e huaj Anglisht
Valentina Qelia
Gjergj Canco
Histori-Gjeografi
Lavdie Mollaj
Gjergj Canco
TIK
Adrian Keri
Teknike Elektrike Gjefgj Canco Tirane
Bazat e Sipermaarrjes
Astrit Cenollari
Teknike elektrike "Gjergj Canco"
Praktik Profesionale
Flogert Shehi
Hermann Gmeiner
Programim dhe inxhinieri softwaresh
Lavdie Mollaj
Gjergj Canco
TIK
Aleksandra Iliazi
Hermann Gneimer
Biologji-Kimi
Lavdie Mollaj
Gjergj Canco
TIK
Lavdie Mollaj
Gjergj Canco
TIK
Enkeleda Lila
Shkolla Teknike Elektrike Gjergj Canco
Anglisht
Lavdie Mollaj
Gjergj Canco
TIK
serxhio
Gjergj Canco
Riparimet
Elida Mesi
Gjergj Canco
Rrjete kompjuterike, Administrim rrjetesh kompjuterike
Kleona Elezaj
Hermann Gmeiner
Databaze, Programim, Zhvillim projektesh
Lediana Goci
Hermann Gmeiner
Anglisht,Qytetari
Dritan Karriqi
Gjergj Canco
Makina Elektrike
Dallendyshe Mata
Hermann Gmeiner
Gjuhe shqipe dhe letersi
Elvjona Dimroci
Hermann Gmeiner
Ekonomi
Anxhela Malka
Hermann Gmeiner
Matematike, Database, Sisteme Rrjetash, Informatike Teknike
Valbona Kaba
Gjimnazi “Sinan Tafaj”Tirane
Ghuhë Shqipe, Letërsi .
Irena Sterjo
Shkolla e mesme profesionale per TIK “Hermann Gmeiner”
Sisteme rrjetash dhe sisteme te shperndara, Planifikim sistemi dhe zhvillim projektesh
Emira Alizoti
Hermann Gmeiner
Anglisht
Donika Ujka
Hermann Gmeiner
Matematike
Meljana Toska
E mesme e bashkuar Mbrakull
Histori-gjeografi
Maksim Leka
Arif Kuka
Gjeografi
Matilda Jaupi
Syzezë
Arsim fillor
Aida Nova
"Sami Frashëri"
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Anduela Cerraga
Onufri
Arsimi fillor
Allushi
Adela Allushi
Adela Allushi
Irma Elezi
Seferan
Biologji Kimi
Velide Llanaj
Shkolla e Mesme Tregtare
Lendet profesionale dhe praktika ne drejtimin Hoteleri-Turizem
Eglantina Ballgjini
9- vjevare “Zihni Golemi”
Gjuhe shqipe
Greta Bicoku
Dhaskal Todri
Gjuhe shqipe dhe letersi
Enkelejda Ademi
Nēnshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa
Arsim fillor
Benarda Musaku
4 dëshmorët, lushnjë
Matematikë, Fizikë, Tik
Nikoleta Çuçllari
Andon Zako Çajupi
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Antoniela Caushi
Abaz Shehu
Ekonomi, Filozofi
Elmira Kambo
Gjimnazi"Fuat Babani"
Kimi dhe biologji
Elmira Kambo
Gjimnazi"Fuat Babani"
Kimi dhe biologji
Irgen Xhyra
MAHMUD E ALI CUNGU
Histori, Gjeografi, Qytetari
Shpresjona Elmazi
Sami Frasheri
Gjermanisht
Zhaneta Spahiu
Gjimnazi Mullet
Biologji
Irma Doga
9-vjecare Kamza e Re
Biologji
Mentor Kovaçi
Qamil Metalia
Histori Gjeografi Anglisht
Zamira Ramaj
Pinellopi Pirro
Cikli i ulet
Esmerina Dashi
9 vjecare Naim Frasheri
TIK
Zyra Kryeziu
Shkolla e Mesme e Bashkuar " Arif Kuka" Karkavec
Bio-kimi
Majlinda Dhimo
Kostandin kristoforidhi
Matematike
Arbora Shehaj
Fan S.Noli
Matematikë
Kristina Trokthi
Shtjefen Gjeçovi
Biologji
DENISA DINELLARI
Dhaskal Todri
Gjuhe e huaj Italisht
Edlira Demiri
Partizani
Ekonomi,Filozofi
Majlinda Bendo
Andon Zako Çajupi
Kimi
Rajmonda Mullaymeri
Demokracia
Cikli i ulët
Elona Bardhi
Gjergj Pekmezi
Ekonomi,Sociologji,Filozofi
Edlira Xhaja
Drita Çomo
Histori gjeografi qytetari
Diana Dervina
Dhaskal Todri
Matematike-Tik
Migena Goga
9- vjeçare "Pinellopi Pirro", Fier
Gjuhe shqipe-Letersi
Sonila Halili
Kopshti nr 3 Vlore
Profil Minir parashkollor
Valmira Bogdani
9-vjeçare "Qybra Sokoli" Prrenjad
Matematike
Kleana Alla
ShMB "Kllojke", Tirane
Biologji, Kimi
Violeta Kaçori
Nehemia
Fizikë
Dallandyshe Muço
Andon Zako Cajupo
Gjeografi
Merita Lala
Ahmet Dakli Elbasan
Filozofi, ekonomi, qytetari
Adriana Lala
Dhaskal Todri Elbasan
Psikologji
Adriana Lala
Dhaskal Todri
g
Eklena Idrizi
Sami Frasheri
Histori
Eklena
Eklena
Idrizi
Eklena
Eklena
Idrizi
Etleva Merko
Tomorrow's Education System
Cikli Ulët
Esmeralda Stajo
Papa Kristo Negovani Erseke
Tik
Suela Petani
Avni Rustemi Vlorë
Gjuhë, Teatër, Qytetari
Stela Kamberi
Petro Nini Luarasi
Anglisht
Lirije Asani
SHMK "Drita" Kërçovë
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Florinda Jorgji
Gjimnazi "Qemal Stafa" Tirane
Art pamor
Ornela Dajcaj
GJIMNAZI ARIF HALIL SULAJ
Kimi
Nertila Baci
Kristo Isak
Ekonomi
Sonila Mehmeti
Tomorrow’s Education System TES
Art Pamor
Adela Aliaj
Jopublike "Ibrahim Kodra"
Anglisht
Drita Sulejmani
Flatrat e dijes
Arsim fillor
Alfida Rira
Sali Halili
Gjuhë shqipe
Vojsava Ismajlisufaj
Alush Bardhi
Matematike gjimnaz
Trandafile Guni
Gjimnazi Petro Nini Luarsi
Matematike
Nexhmije Bakillari
Shkolla e mesme e ndertimit "Karl Gega"
Vizatim teknik, Teknologji mekanike, Makina metalpunuese
Alba Kacani
Mustafa Varoshi
Ekonomi, psikologji, sociologji, Filozofi, qytetari
Enkeleda Vasa
"Sotir Çapo"Zharrëz
Biologji-Kimi
Alma Sadikaj
Petro Nini Luarasi
Sociale
Ermelinda Myzeqari
Gjimnazi"Jani Nushi"
Letersi dhe Gjuhe Shqipe
Alda Likollari
Gjimnazi “ Arben Broci “
Frëngjisht
Rovena Mihali
Misto Mame
Gjuhe Angleze
Manjola Merdanaj
Gjimnazi "11 Shkurti" Libohovë
Gjuhë shqipe, Letërsi, Arte
Drimona
Lezha Academic Center
TIK
Roland Hoxha
Medreseja 'Haxhi Sheh Shamia' Shkodër
Matematikë
Blerta Xhelilaj
Shkolla 9 - vjeçare "Alush Lleshanaku" Bradashesh/Elbasan
Matematikë
GJYSTE LUFI
PJETËR ZARISHI
Kimi, biologji
Redona Jaçe
Petro Nini Luarasi
Biologji
Velide Llanaj
Shkolla e Mesme Tregtare
Lendet profesionale dhe praktika ne drejtimin Hoteleri-Turizem
Deziana
Industriale Pavarësia Vlorë
Tik
Alda Likollari
Arben Broci
Manifestim
Alda Likollari
Arben Broci
Frëngjisht
Silvana Daci
Tomorrow's Education System
Gjuhe dhe letersi angleze
Ilda Lule
Pinellopi Pirro
Muzike
Rovena Gjini
Pinellopi Pirro
Anglisht
SAIMIR MUÇA
GREKAN/BELSH
Biologji-Kimi
Alma Balla
Sali Halili Rrajce
Bio -Kimi
Vrisidha Jordani
Ali Myftiu
Histori
Erjon Sulaj
Gjimnaz me kohe te pjesshem
Kimi - Biologji
Zana Rapa
“Ali Myftiu”
1.Gjuhë shqipe 2.Letërsi
Zana Rapa
“Ali Myftiu”
Gjuhë shqipe
Laurant Lamaj
Tregtare
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Mirela kulla
Gjimnazi" Gramoz Palushi
Edukim fizik
Manjola Karriqi
Sali Halili
Biologji-Kimi
Violeta Avllazagaj
Vasil Kamami
Biologji dhe kimi
Oriada Xhixha
-
Arsim fillore
Elvison Dokaj
Gjysho Karemani
Gjeografi
Elviso Dokaj
Gjysho Karemani
Gjeografi
Badeona Stefa
Rakip Kryeziu “ Fier
Histori- Gjeografi
Teuta Kaiku
Petro Nini Luarasi
Gjeografi
Anila Myftari
A Z Cajupi
Gjeografi
Entela Sina
Andon Zako Çajupi
Ekonomi
Xhemaile Shqopa
Beqir Cela
Psikologji
Megi Pilo
Dritero Agolli
Histori, Gjeografi
Valbona Pusi
Haxhi Sheh Shamia
Anglisht
Fatjon Alliu
Arif Kuka
Edukim Fizik
Taulant Xhemollari
Muharrem Çollaku
Filozofi, Sociologji, Ekonomi, Qytetari
Eglantina Shehu
9 vjecare "Mehmet Ali Vrioni"
Gjuhe angleze
Anisa Selamaj
Gjimnazi"Adem Vrapi"
Matematike
Alketa Ismailaj
Tregtare
Gjuhë shqipe, Letërsi
Valbona Xhani
Gjimnazi”Naim Frasheri “
Histori
Zamira Shehaj
Tregtare, Vlore
Italisht, kordinatore e projekteve prane njesise se zhvillimit
Zinete Bejtaj
Tregtare
Kimi. Biologji
Arsenida Opingari
Shefqet Shuaipi" Lumas Kucove
Matematik informatik
Maksim Leka
[email protected]
Gjeografi
Dashnor Çela
K.Kristoforidhi
Fizikë
Sonila Shota
E mesme Shote Galica
Gjuhe shqipe letersi
Lavdim Bicaku
Pavaresia
Gjeografi- Histori
Aurel Hada
Muhamet Kondi
Matematikë, Fizikë, Informatikë.
JULIAN MEMA
Turgut Ozal Durres
Edukim Fizik
Alida Kasa
Arif Kuka
Gjuhë shqipe - Letërsi
Valentina Hoxha
Jordan Misja
Gjeografi, Qytetari
Valmira Balla
9 vjeçare "4 Heronjte" Vlore
Gjuhe italiane
Mirjana Peka
Skëndërbeu
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Eltona Keçi
9 vjecare Arberia Halil
Histori-Gjeografi
Flora. Alla
Qybra. Sokoli
Matematike
Flutura Celibashi
Aleks Buda
Shkencat Sociale
Doriana Daupaj
Pavaresia
Fizike
Ilia KALLUCI
FLATRAT E DIJES
Matematikë
Majlinda Zalla
100 vjetori i pavaresise
Matematike
Enkelejda Lalzi
Gjimnazi Gjergj Kastriori Skenderbeu Kruje
Gjeografi
Diana myrto
A.Z.Çajupi
Fizike
Ada Shtino
E mesme profesionale "Beqir Cela"
Anglisht
Gjinovefa Ormëni
Gjimnazi "Andon Zako Çajupi"
Matematikë
Eglantina Teta
A.Z.Çajupi
Matematike
Enisa como
" 9 -vjecare Vore"
Italisht
Eglantina Ballgjini
9-vjecare “Zihni Golemi”
Gjuhe shqipe
Fatjeta Brahimi
Oso Kuka
Edukim Fizik,Edukim Seksual Si Aftesi Për Jeten
Eliberta Cjapi
Gjimnazi Petro Nini Luarasi
TIK
Llukman. Limani
Sh.F. “ Naim Frashëri “
Teknika dhe teknilogjia
Alba Kacani
Mustafa Varoshi
Ekonomi, psikologji, sociologji, Filozofi, qytetari
Erolinda Prenga
Gjimnazi "Hydajet Lezha"
Gjuhe shqipe-letersi
ENTELA BURAZERI
Gjimnazi'' PETRO NINI LUARASI''
MATEMATIKE
Entela Burazeri
Gjimnazi'' PETRO NINI LUARASI''
MATEMATIKE
Entela Burazeri
Gjimnazi'' PETRO NINI LUARASI''
MATEMATIKE
Lefteri Lilo
Gjimnazi”Gjergj Pekmezi”
Biologji
Klodiana Fetolli
"Fuat Babani" Bilisht
Gjeografi
Arjola Hajna
Abaz Shehu, Tepelene
Biologji
ELKERD MUSTA
Shkolla e Mesme e Bashkuar "Hekuran Bezati" Deshiran
Histori-Gjeografi-Qytetari
Alban Fetolli
9-vjecare “Dritero Agolli”, Bilisht
Gjuhe angleze
Ehsen Kraja
Ismail Qemali - Shkoder
Arsim fillor
Donika Curraj
Gjimnazi"Qemal Stafa"
Gjuhe Angleze
Lauresha Allani
Mesme e Bashkuar "Fiqiri Baltëza" Papër
Matematikë
Manuela Zejnelhoxha
Gjimnazi Kostandin Kristoforidhi
Gjuhe italiane
Miranda Hallidri
Dushk
Biologji -Kimi
Sonila Tahiri
Lezha Academic Center
Italisht
Lebibe Tota
Kristo Frasheri
Biologji
Bujar Halili
9.vjecare Rrajce_fushe
Matematike.fizike.tik
Merjemje Hoxha
Jopublike Goja e Artë Roskovec
Fizikë
Ledian Feçi
Sali Halili
Matematike-Fizike
Eralda Cekrezi
Reshit Collaku
Matematike-Fizike
Erjona Qeraj
Kings Tirana
Biologji
Fatmira Merkaj
GJKP, FIER
Matematikë
Dorina Murati
E mesme profesionale Beqir Çela
Gjuhe angleze
Juliana Çaçi
Shkolla"Sotir Çapo"
Matematikë
Lorena Dorre
Arberia
Fizike
Elda Dervishi
Gjimnazi " Fuat Babani"
Gjuhe shqipe, Letersi, Arte
Katerina Suraj
Gjimnazi "Fuat Babani"
Biologji
Fatjona Keruti
New York Basic Education
Arte / Muzike
Loreta Palla
Bedri Llagami
Fizike
Manuela Zejnelhoxha
Kostandin Kristoforidhi Elbasan
Gjuhe italiane
Jesmina elezi
P
Bio-Kimi
Altin Minga
Beqir Çela
Sherbime Mjetesh Transporti
Gladiola Golemi
Nehemia
Shkenca Sociale
Donika Biba
Aleksander Paloci
Biologji Kimi
Enkeleda Mehja
Ismail Qemali
Ekonomi, Filotofi
Flora. Alla
Qybra. Sokoli
Matematike
Gerta Ferro
Gjimnazi "5 Tetori" Kucove
TIK
Ramona
Lezha Akademic center
Ekonomi ,filozofi ,qytetari
Enerjeta Hajderaj
Shkolla e Mesme e Bashkuar "Mustafa Kemal Ataturk",Zall-Herr
Anglisht
Erald Mekolli
Rëmbec
Gjuhë shqipe - Letërsi
Adelina Marku
Lezha Academic Center
Gjuhe shqipe/Letersi
Eva Prenga
Beqir Çela
Tik
Valjeta Cura
"Ahmet Elezi"
Cikli Ulet
DRINI CURA
"AHMET ELEZI " STRAVAJ
Arsim fillor
Jetmira Prenga
Psikologe
Psikologji
Hysnie Bogdani
Ahmet Elezi, Stravaj
Biologji- Kimi
Besjana Kola
Beqir Cela
Informatike
Fatlino Suli
Universiteti Aleksander Xhuvani
Histori Gjeografi
Marsela Kokonozi
AHMET ELEZI
Fizike
Dorina Mamoçi
"Adem Gjeli" Fushe Kruje
Biologji
Anisa Hoxha
"Aleksandër Markaçini" Havaleas
Matematikë, Fizikë, TIK
Erjus Hoxha
"Aleksandër Markaçini" Havaleas
Gjuhë angleze
Natasha Belba
Qybra Sokoli
Kimi- Biologji
Merita Nofulla
Halit Berzeshta
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Dorina Gjonpali
Hoteleri - Turizem, Tiranë
Shkenca Sociale
Davida Pecaj
Trush -Shkoder
Punonjese sociale
Esmeralda Bukaçi
" 3 Deshmoret " Trebinje ,Pogradec
Matematike ,Fizike ,TIK
Elona Gaxhaj
Ardian Klosi
Kimi-Biologji
Erjola Jazaj
Sotir Capo
Fizike
Fationa Marini
Zhani Ciko
Matematike
Fationa Marini
Zhani Ciko
Matematike
Erikena Spaho
E MESME E BASHKUAR "ALI FETO" FITORE
GJUHË-LETËRSI ARTE
Eglantina Dedaj
Wilson
Gjuhe- Letetsi
Erinda Halili
"Ahmet Elezi" Stravaj
Frengjisht
Edlira Demiri
Partizani
Ekonomi,Filozofi
Diana Dervina
Dhaskal Todri
Matematikë-Tik
Lefterije Koçoli
Arif Kuka
Matematikë
Ild Lule
Pinellopi Pirro
Muzike
Rovena Gjini
Pinellopi Pirro
Anglisht
Anila Hoxhaj
Gjimnazi"Kostandin Kristoforidhi"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Anila Hoxhaj
Gjimnazi"Kostandin Kristoforidhi"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Anila Hoxhaj
Gjimnazi"Kostandin Kristoforidhi"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Alketa Avari
Teknike-ekonomike
Filozofi,Qytetari
Bami
Gjergj Kastrioti Skenderbeu Kruje
TIK
Orikela Ndreçka
Orikela Ndrecka
Orikela Ndrecka
Pranvera Kullaj
Gjimnazi Shote Galica
Kimi,Biologji
Erion
Dhaskal Todri
Matematike
Alma Shallari
Benardina Qerraxhia
Histori-gjeografi
Albana Janko
Gjimnazi"Ismail Qemali "
Gjuhë shpipe dhe letërsi
Gonxhe Shtjefni
Gjimnazi "Sulejman Elezi"
Gjuhe shqipe ./letersi
Sara Fahem
QELLIMI I JETËS
Gjuhë shqipe dhe letërsi
Bajame Idrizi
Gjolenë
Biologji-Kimi
Matlda Luma
KARL GEGA-shkolle profesionale
Elektronike/Tik
Ardian Shkelqimo
Gjimnazi Maliq
Fizike
Jerina Pashaj
New York School
Matematike
Juliana Dollani
Kristaq Capo
Matematike
Irma Allaj
9 vjecare grekan
Histori gjeografi
Irma Allaj
9 vjecare grekan
Histori gjeografi
Alma Luzo
E Mesme Artistike"Feim Ibrahimi"
Histori-Gjeografi-Qytetari-Psikologji
Emirjana Hykaj
Gjimnazi "Qemal Stafa", Tirane
TIK/Teknologji
Luiza Poçi
SHMB"Arif Kuka"
Arsim fillor
Flora Osmanaj
Tomorrow's Education System
Cikël i ulët
Flora Osmanaj
Tomorrow's Education System
Cikli fillor
Etleva Xhepi
"Arif Kuka"
Biologji-Kimi
Edmira Çota
Arif Kuka
Arsimi fillor
Fllanxa Beça
Gjimnazi"Arbëria" Bulqizë
Matematikë,
Antoniela Caushi
Abaz Shehu
Ekonomi, Filozofi
Antoniela Caushi
Abaz Shehu
Ekonomi, Filozofi
Flamur Caushi
'Tafil Buzi' Tepelene
Biologji, Kimi
Aida Shega
Medreseja Mustafa Varoshi
Gjuhe e huaj arabisht
Violeta Poda
Arif Kuka
Gjuhë shqipe
Eva Raka
Tomorrow's Education System
Cikli i ulët
Blerina Zifla
Myslym Keta
Gjuhë shqipe -Letërsi
Alma Guri
Kristaq Capo
Fizike
ALBANA HALILAJ
Gjimnazi " Arben Broci"
Kimi
Anisa Bregaj
Deshmoret e Peshkepise
Matematike - Fizike - Tik
Daniela Bullaci
Wilson
Matematike
Ana Rusta
Ernest Koliqi
Civics
Alba Qirjako
Industriale "Pavaresia" Vlore
Lende profesionale: Elektroteknike, Elektronike
Desdemona Ruci
Tomorows Education System
Fizike
Albana Dapi
9-vjecare “ Tufine”
Fizike dhe Tik
Ada Voka
Dine Hoxha
Matematik dhe Informatik
Fereniqi Fuli
Janaq Kilica
Fizike
Nasilda Sose
Shkolla jopublike Rreze Drite
Edukim fizik,sporte e shendet
Brunilda Kullaj
Lili Stave
Arsim Fillor
Manjola Jorgo
Adem Alushi Lulëzim Memaliaj
Gjuhë-Letërsi
Albana Zejnelhoxha
Dhaskal Todri
Gjeografi
Manjola Jorgo
Adem Alushi
Gjuhë-Letërsi
Klodiana Jaupaj
Tomorrow system education
Shkence (kimi -biologji)
Anila Barkiçi
TES
Gjermanisht
Elona Vocaj
Gjimnazi Milot
Gjuhë shqipe letërsi teatër
Violet Gjoni
Shkolla speciale "Luigj Gurakuqi "
Përgatitje paraprofesionale
Ilira Pali
Ilira Pali
Gjuhe e huaj frenge
Ilira Pali
Ilira Pali
Ilira Pali
Saimir Muça
Grekan
Biologji Kimi
Saimir Muça
Saimir Muça
Saimir Muça
Besnik Hidri
"Dan Bajrami "Kurbin
Histori-Gjeografi
Eglantina Xhengo
"Ahmet Gashi"
Informatik Fizike
Irsida Seitaj
Tomorrow's Education System
Arsim Fillor
Irsida Seitak
Tomorrow's Education System
Arsim Fillor
Ornela Kardhashi
"Dhaskal Todri" Elbasan
Ekonomia
Nertila Hoxha
Mahir Domi
Fizikë
Rodolf Bano
Gjimnazi 18 Tetori
KIMI
Marsida Omeri
Njazi Mastori
Arsimi fillor
Erjon Duka
Gjimnazi"Halit Berzeshta"Prrenjas
Edukim Fizik Sporte dhe Shendeti
Ardiana Lepuri
9-vjeçare “Pashko Vasa”,Shkoder
Matematikë-fizikë
Sabina Mullaj
Dertliu
Shkenca Sociale
Fletime Qejvani
Imer Mata Zapod
Gjeografi
Dorina Daiu
Gjimnazi privat "Dertliu"
Histori
Silvana Kaciqi
Europa, Elbasan
Gjermanisht
Esmeralda Cerri
Njazi Mastori
Arsimi fillor
Vilijena Koni
Njazi Mastori
Arsimi fillor
Eriola Basha
Eqrem Çabej
Sociologji-Psikologji
Nertila Hoxha
Mahir Domi
Fizike/Lëndët e JA
Jonida Bardho
Nënshkruesi i Pavarësisë, Nebi Sefa
Gjuhë-Letërsi
Stela Murataj
Dëshmorët e Peshkëpisë
Biologji-Kimi
Steljana Bace
Papa Kristo Negovani
Gjuhë-letërsi
Anila Toto
shkolla 9- vjecare" Zihni Toska"
Arsim Fillor
Ornela Hamja
Gjimnazi"Fiqiri Dine"
Gjuhe angleze
Farije Karriqi
Qamil Guranjaku
Cikli fillor
Sofije Kristo
Qamil Guranjaku
Kimi, Biologji
Valbona Reçi
Gjimnazi Rreshen
Gjeografi
Valbona Reçi
Gjimnazi Rreshen
Gjeografi
Enina Hysa
Shkolla Europa,Katund i Ri, Elbasan
Fizike , TIK
Klejda Jolldashi
Jorgji Dilo
Gjeografi
Andora Visha
Skënder Libohova
Gjuhë Angleze
Fation Pallashi
Jorgji Dilo
Gjuhe Angleze
Donika Prifti
Jorgji Dilo
Matematike fiziike
Miranda Bitri
SHMB Kolonjë
Arsimi fillor
Almida Cercizaj
15 Tetori
Primary subjects ,Math, ICT
Rudina Gega
Jorgji Dilo
Arsimi fillor
Rudina Gega
Jorgji Dilo
Arsimi fillor
Juljana Selimi
"18 Tetori"Lushnje
Biologji
Albana Hida
"JORGJI DILO"
Arsimi fillor
Enkeleda Dimo
Jorgji Dilo
Cikli Ulet
Valbona Kapxhiu
Jorgji Dilo
Cikli Ulet
Nertila Cota
Jorgji Dilo
Arsimi fillor
Hatixhe Zabzuni
9-vjecare “Jorgji Dilo”
Cikli Fillor
Andriola Hajdari
Gjuzaj
Parashkollor
Arbionela Toli
Hermann Gmeiner
Programim dhe inxhinieri softwaresh
Matlda Luma
Karl Gega
Elektronik/Tik
Reshit Grada
Vasil Kamami
Edukim fizik sport e shendet
Donika
Lici Donika
Lici Donika
Ilirjana Neziri
Qazim Turdiu
AF
Valmira puka
Kolonje
Histori Gjeogragi Qytetari
Ira Bashaliu
9 vjecare Mlize
AF
Ida Skera
Europa
Gjuhe shqipe, matematike, dituri natyre
Marinela Mahmudaj
“11 Shkurti”
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Aida Kasi
Leonik Tomeo
Histori, Trashegimi, Guid turistike, histori arti
SUADA VOKSHI
"Branko Kadia", Shkodër
Arsim fillor
Driola Ferko
9- vjecare Qerret
Frengjisht
Evise Grizhja
9- vjeçare “ Branko Kadia” Shkoder
Matematike, Tik
Sidorela Doda
EFFTATA
Arsim fillor
Mimoza Hazizolli
9 -vjeçare Kuqan Elbasan
Arsimi fillor
Jugerta Kabashi
Imelda Lambertini
Matematike-Fizike
Dhurata Mucaj
Leonik Tomeo
Histori
Xhelili
Natasha Xhelili
Natasha Xhelili
Xhelili
Natasha Xhelili
Natasha Xhelili
Teuta Alite
Leonik Tomeo
Teknologji
Amarilda Levonja
Leonik Tomeo
TIK
Joana Liko
SH M B Kolonje
Gjuhe Angleze
Besiana Paftali
Gjimnazi”Leonik Tomeo”
T.I.K.
Besa Tonuzi
LEONIK TOMEO
Kimi
Anisa Trashi
10 Korriku Dushk
Gjuhe Shqipe dhe Letersi
Luiza Muca
Europa
Tik
Luiza Muca
Europa
Tik
Mariglena Likaj
"Feridun Xhindoli" Imshtë
Gjuhë shqipe, Art pamor
Arnisa Dërka
Feridun Xhindoli
Matematikë
Arian Grada
Vasil Kamami Elbasan
Arte,muzike,teater,trashegimi kulturore
Ehsen Kraja
Ismail Qemali
Cikli fillor
Ehsen Kraja
Ismail Qemali, Shkoder
Cikli fillor
Ehsen Kraja
Ismail Qemali, Shkodër
Cikli fillor
Alma Qosja
Vasil Kamami
Histori
Amadea Alushi
"7 Marsi"
Arsim Special
Klesian Agolli
9- vjecare "Kole Koci" Pogradec
Gjuhe Italiane
ErvisaGorezi
Refat Keli
Arsim fillor
Rudina Bendo
Shkolla e mesme e bashkuar artistike"Ajet Xhindole"Berat
Lendet e Arsimit Fillor
Aferdita Kopani
Migjeni
Arsim fillor
Merita Nofulla
Gjimnazi "Halit Berzeshta"
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Nofulla
Merita Nofulla
Merita Nofulla
Sinani
Mimoza Sinani
Mimoza Sinani
Mufit Kaloshi
9-vjeçare Kastriot
Histori-Gjeografi
Migena Doko
Janaq Kilica
Kimi
Olta Levenaj
Janaq Kilica
TIK
Orjola Idrizi
Alush Bardhi
Letërsi
Valbona (Shkëmbi ) Qafa
9- vjeçare "Koço Korçari " , Kuçovë
Matematikë - TIK
Juliana Muci
9 vjecare Yzberish
Gjuhe letersi
Marsela Peçollari
Marsela Peçollari
Marsela Peçollari
Qafa
Valbona Shkëmbi Qafa
Valbona Shkëmbi Qafa
Albina Seitaj
Shkolla Avni Rustemi
Tik
Nada Dokle
Kongresi i Lushnjës
AF
Jorida Spahillari
Lleshan, Elbasan
Biologji, Kimi
Fabiola Elezaj
Ibrahim kodra
Arsim fillor
Ediola Jaupaj
"Jani Nushi" Lushnje
Gjuhë-letërsi
Etleva Zelo
Asim Vokshi
Anglisht
Matilda Rista
Gjimnazi”18 Tetori” Lushnje
Filozofi-Psikologji
Valbona jazaj
Qazim turdiu
Mesuese ndihmese
Rajmonda Shyti
Mihal Grameno
Të gjitha lëndët e Arsimit Fillor
Erviola Konomi
"Zhani Ciko"
Matematike
Eneda
Çeçi Eneda
Çeçi Eneda
Florida Kumanaku
Mihal Grameno
Gjeografi, Shkence Toke
Ilia KALLUCI
FLATRAT E DIJES
Matematikë
Elton Gjurra
Gjimnazi "Elez Isuf Ndreu", Bathore-Kamëz.
Anglisht
Bianka Latifi
Fadil Gurmani
Matematike
Ariola Stafa
Fadil Gurmani
Tik
Ariola Stafa
Fadil Gurmani
Matematik
Gonxhe Shtjefni
Gjimnazi"Sulejman Elezi"
Gjuhe shqipe ,letersi
Albina Murati
Sali Halili
Matematike
Aliaj
Mirela Aliaj
Mirela Aliaj
Engjellushe Sula
Xhemali Plaka
Anglisht
Anila Buca
Dora d'Istria
Histori - gjeografi
Esmeralda Cauli
Sh.m.b"Koli Allkanjari"Kemishtaj
Letersi
Besa Kapxhiu
Selim Alliu
Tik
Anxhela Xhepi
Gjimnazi M.K.Ataturk
Anglisht
Xhevahir Boci
Qemal Haxhihasani
Mesues ndihmes
Xhevahir Boci
Qemal Haxhihasani
Mesues ndihmes
Budini
Nertila Budini
Nertila Budini
Ajkuna Gugu
Seit Pepa
Anglisht
Klevis Gjoni
Nenshkruesi i Pavarsise Nebi Sefi
Edukimi Fizik
Renalda Ferra
Gjimnazi "Adem Vrapi" Roskovec
Matematikë, TIK
DRINI DERVISHI
Gjimnazi Vasil Kamami
Fizike,informatike
Sadete Mnalla
Vasil Kamami
Gjuhë shqipe -Letersi
Luljeta Sinani
Gjimnazi 'Vasil Kamami'
Kimi dhe Teknologji
Bora Jazxhi
Kisha Biblike Spitalle
Matematike
Valentina Lamaj
Gjimnazi “Qemal Stafa”
Anglisht
Fjorald Mema
“EUROPA”
Edukim Fizik
Petrina Mataj
DAS School
TIK
Petrina Mataj
Shkolla DAS
Tirane
Petrina Mataj
Petra
Petra
Olivera Çaushi
Gjimnazi "Vasil Kamami"
Matematikë
Anila Shefa
ShMBAllkaj
Biologji_kimi
Klement Ajazi
Qamil Guranjaku
Edukim muzikor
Silvana Turku
“Europa”KatundiRi
Histori-Qytetari
Henri Hyka
Vasil kamami
Edukim fizik
Edrion Dyli
“Europa” Katund i Ri
Edukim Fizik dhe sporte
Herta Imeraj
Avni Rustemi
Anglisht
Besa Shingjergji
Gjimnazi " Vasil Kamami"
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Endri Duraku
Qamil Guranjaku
Art Pamor
Eglantina Murati
Europa
Arsimi fillor
Edlira Godaj
Ismail Qemali
Histori,Gjeografi
Ornela Ranxha
Europa katund i ri Elbasan
Anglisht
Valbona Murxhini
Europa
Biologji,kimi
Anida Toci
Vasil Kamami
Matematike
Danjel Lazi
Vasil kamami
Tik Shkenc Art
Ermira Toca
Gjimnazi “Ismail Qemali “
Histori
Aleksja Vlashi
Vasil Kamami
Anglisht Gjuhe
Kujtim Balla
Mat’thijs de Vreede
Gjuhë shqipe - letërsi
Silva Grori
Gjimnazi Ismail Qemali
Biologji
Valentina Lamaj
Gjimnazi “Qemal Stafa” Tiranë
Anglisht
Brunilda Pëllumbi
Qamil Guranjaku
Kimi, Biologji
Vjollca Gjyshja
E Mesme E Bashkuar Ballagat
Biokimi
Arnisa Dërka
Feridun Xhindoli
Matematike
Elsa Sheqi
Asim Vokshi
Gjuhë angleze
Romelda Hida
9-vjeçare "Qamil Guranjaku
Cikli i ulët
Irena Shoti
Mathijs De Vreede
Anglisht
Elida Doko
E mesme e bashkuar Ballagat
Cikli i ulet
Gjimnazi"M.Q.Ataturk"
Gjimnazi" Mustafa Qemal Aturk"
Psikologji
Jonida Beluli
Ismail Qemali
Fizikë, TIK
Arjeta Elezi
WAT
Anglisht
NEVILA KUQI
Gjimnazi "PALI DANI" LUSHNJE
GJUHE SHQIPE DHE LETERSI
Klodiana Kurti
IsmailQemali
Kimi
Anila Hyska
“Avni Rustemi” VLORË
Arsimi fillor
ERMIRA ZHITI
UAMD
Edukim Artistik Muzikor
ERMIRA ZHITI
UAMD
Edukim Artistik Muzikor
Elenia Zadeja
Gjimnazi “Ismail Qemali” Tirane
Matematike
Xhesi Maria Çapari
Nënshkruesi i Pavarësisë Nebi Sefa
Anglisht
Dhurata Hajdini
Janaq Kilica
Gjuhe shqipe dhe letersi
Marsida Jarani
Ismail Qemali
Letërsi
Marsida Jarani
Ismail Qemali
Letërsi
Talibe Çela
Shkolla e Mesme e Bashkuar Ballagat
Fizike
Matilda hani
Jusuf Hoti
Marematike
Rea Zaimi
Shkolla e mesme artistike 'Onufri'
Piano
Esmeralda Metani
Karpën,Kavajë
Gjuhë shqipe
Enkleida Bame
Gjimnazi Pali Dani Lushnje
Histori Ekonomi Filozofi
Elvana Trungu
Nenshkruesi i pavaresise Nebi Sefa
Matematika
Elsa Baka
"Nënshkruesi i Pavarësisë"
Gjuhë shqipe
Najda Pashaj
Gjimnazi Ismail Qemali
Fizike / TIK
Viola Bakushi
Liri kazazi
Cikli fillor
Kleona Brama
Sila Gjini
Gjuhe angleze
Valbona Xhani
Gjimnazi “Naim Frashëri “
Histori
Besnik Bashaliu
Spiro Sula
Histori Gjeografi
Arben Ndoni
Gjimnazi Pali Dani
Fizike
suela Shuteriqi
Vasil Kamami
frengjisht
Agron Arapi
Vasil Kamami
Matematike 11,Informatike 10,11,12
Benarda Musaku
4 dëshmoret, lushnjë
Matematik, fizik tik
Benarda Musaku
4 dëshmoret, lushnjë
Matematik, fizik tik
MARIO NEZHA
Gjimnazi "18 Tetori" Lushnje
TIK
Aida Sema
9-vjeçare “4-Dëshmorët”
Histori- Gjeografi- Qytetari
Albana Janko
Gjimnazi"Ismail Qemali "
Gjuhë shpipe dhe letërsi
Leonora Doçi
Gjimnazi Domje
Matematike
Gresilda Gjoka
Gjimnazi “ Vajdin Lamaj”
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Antoneta Bardhi
Qamil Guranjaku
Abetare,matematikë,edukim për shoqërinë,muzikë
Marjeta Çeçi
9-vjeçare “Qamil Guranjaku”
Mesuese ndihmese
Elisa Çela
Qamil Guranjaku
Matematika
Amarda Hysa
"Qamil Guranjaku"
Edukim fizik sporte dhe shendet
Romelda Hida
9-vjeçare "Qamil Guranjaku
Cikli fillor
Alida Feçi
Qamil Guranjaku Elbasan
Gjuhe shqipe
Alida Feçi
Qamil Guranjaku Elbasan
Gjuhe Matematike Shkenca Teknologji
shpetim llapushi
"Adem Krasniqi"
matematike
Erjona Qeraj
Kings Tirana
Biologji
Gerta Lolja
Qamil Guranjaku
Gjuhe e huaj Angleze
Aurora Bardhi
Vasil Kamami
Gjuhe shqipe, letersi
Runela Gjoka
“Haxhi Lata” Suç
Matematike
Gentiana Çejku
Qazim Shehu-Shtiqën
AF
Rudina Llazari
Gjimnazi "Jordan Misja", Shkoder
Gjuhë shqipe. Letërsi
Elona Debrova
Qamil Guranjaku
Mesuese ndihmese
Enerjeta Sallufi
"22 Tetori "Berat
Matematikë
Enerjeta Sallufi
Enerjeta Sallufi
Matematikë
Eglantina Çuni
Vasil Kamami
Edukim fizik
Enerjeta Sallufi
Enerjeta Sallufi
Enerjeta Sallufi
Anjeza Çerei
Vasil Kamami
Biologji
Brikena Kasmi
Gjimnazi"Shaban Çollaku" Klos
Ekonomi/Qytetari/Filozofi/Sociologji/Psikologji
Alketa Alla
Qamil Guranjaki
Cikli i ulet
Donika Biba
Aleksander Paloci
Kimi, Biologji
Megi Pilo
Shkolla "Dritero Agolli"
Histori - Gjeografi
Besnik Hidri
9-vjeçare 'Dan Bajrami" Kurbun
Histori-Gjeografi
Anila Çota
Qamil Guranjaku
Fizike
ErmiraTabaku
Thane Muriqan
Arsim fillor
Eglantina Teta
Andon Zako Cajupi
Matematike
Agron Çiftja
9 vjecare Myslim Debrova Elbasan
Femijet me aftesi ndryshe
Marjola Pulaku
Qamil Guranjaku Elbasan
Gjeografi, Qytetari
Anida Bami
Gjimnazi Gj.K.Skenderbeu Kruje
TIK
Anida Bami
Anida Bami
Tik
Bami
Anida Bami
Anida Bami
Adriatik Musai
Tregan
Gjuhe shqipe
Klodiana Hysa
9-vjeçare"Kuqan"
Histori-Gjeografi-Qytetari
Driada Çiftja
9 vjeçare Kuqan, Elbasan
BIOLOGJI
Vjollca VLADI
"At Zef Pllumi" Tiranë
Arsim Fillor
Irena Tafani
Naim Frasheri
Matematike
Manjola sollaku
9-vjecare mlize
Gjuhe matematik fizike biologji muzik art pamor af teknologjik anglisht gjarmanisht qytetari histori gjeografi teater ed fizik ore edukative
Alma Qarri
JERINIM DE Rada
Cikli fillor
Rigers Xhaferri
Qamil Guranjaku
Edukim Fizik
Blerta Ranxha
Alush Lleshanaku
Gjuhe shqipe
Marsela Çipi
"Alush Lleshanaku"Bradashesh
Gjuhe shqipe
Ersida Durraj
Alush Lleshanaku
Matematike, Fizike.
Dylberije Metoshi
Abdyl Paralloi
Cikli i ulet
Violeta Dragoti
9-vjecare "Seit Pepa" Vidhas
Arsimi Fillor
Mirela Pallashi
Naim Frasheri
Histori
Florinda Çaka
9vjecare Naim Frasheri Elbasan
Frengjisht
Eriselda Hitaj
Abdyl Paralloi
Tik
Eriselda Hitaj
Abdyl Paralloi
Tik
ENXHI Dishani
ALI AGJAH
MATEMATIKË
Elda Dermyshi
Ahmet Dakli
Histori
Majlinda Sula
"Seit Pepa"
Arsimi Fillor
Ledina Sejdini
Naim Frashëri, Elbasan
Frengjisht
Anesa Byci
Seit Pepa
Science/Shkencë- Maths/Matematikë
Enkelejda Karalliu
Abdyl Paralloi
gjuhe shqipe
BLERINA KOLA
Mirakë
CU
Majlinda Sula
"Seit Pepa"
Arsimi Fillor
Ollga Sulovari
Mlize
Matematike fizike tik
Ollga Sulovari
Mlize
Ti
Brunilda Qereshniku
Seit Pepa
Arsimi fillor
Anila Tabaku
Shkolla 9-te vjeçare Serice. Elbasan
Histori-Gjeografi-Qytetari
Vioalnda Shabani
Seit Pepa
Matematike - fizike_tik
Violanda Shabani
Seit Pepa
Matematike fiIke
Ornela
Qamil Guranjaku
TIK
Ornela
Qamil Guranjaku
TIK
Fabiola Borici
Hajdaran
Italisht
Naim Paralloi
Seit Pepa
Anglisht
StelianaXoga
“Jeronim de Rada “ Elbasan
Matematike -TIK
Saimir Muça
Saimir Muça
Saimir Muça
Majinda Suta
Alush Lleshanaku
Arsim Fillor
Alketa Cani
Alush Lleshanaku
Gjuhë shqipe
Vera Kreka
Alush Lleshanaku
Biologji-Kimi
Vera Kreka
Alush Lleshanaku
Biologji-Kimi
Florenca Dervishi
Qamil Guranjaku
Arsimi fillor
Vera Kreka
Alush Lleshanaku
Biologji,Kimi
Klarita Leka
Alush Lleshanaku
Edukim fizik
Ali Hoxhaj
'Alush Lleshanaku" Bradashesh
Arsimi Fillor
Alketa Ferhati
Qamil Guranjaku
Cikel fillor
Lirie Bahja.
Shkolla 9-vjecare Alush Lleshanaku.
Histori-Gjeografi.
Mirela Bishqemi
9 vjecare Mlize
Histori-Gjografi-Qytetari
Lytfije Palluqi
Shkolla9vjecareMlize
Te gjitha
Lindita Spahiu
Jeronim de Rada
CF
Irakli Toci
Jeronim de Rada
Edukim fizik
Luljeta Riska
Qamil Guranjaku
Gjuhe shqipe
Topi
Abdyl Paralloi
Matematike
Irena Tafani
Naim Frasheri
Matematike
Eljon Seit
Alush Lleshanaku
Art Pamor
Nevila Duli
“Sulejman Rrançi” Mengel
Biologji-Kimo
Anila Zenelhoxha
Alush Lleshanaku, Bradashesh
Edukatore
Klodi Novi
Abdyl-Paralloi
Matematike
ROMINA ZHORDA
9-vjeçare "QAMIL GURANJAKU"
Edukim fizik sporte dhe shendet
Aida Lumshi
*Jeronim De Rada *Elbasan
BIOLOGJI,KIMI ,TIK
Uçjana Kasa
Qamil Guranjaku Elbasan
Anglisht
Marsida Aliaj
Qamil Guranjaku
Anglisht
Ermira Okshtuni
Gjimnazi Arberia Bulqize
Anglisht
Brizeta Pilavi
Qamil Guranjaku
Cikli fillor
Albana Bylyku
Qamil Guranjaku
Gjuhe
Servete Meçaj
Betim Muço Tirane
Matematike
Mimoza Taga
Qemal Stafa
Kimi
Miranda Kolldani
Babe Dude Karbunara
Kimi Biologji
Elidon Mema
Babë Dudë Karbunara
TIK
Albana Haxhiu
Qemal Stafa
Gjuhe shqipe, Letersi
Pranvera Musta
Shkolla 9-vjecare“ Gjon Ndoci“ Bushat
Kimi, Biologji
Elisabeta Drita
Qemal Stafa
Tik dhe Teknologji
Arta Shehu
Qemal Stafa
Matematike
Facaj
Margarita Facaj
Margarita Facaj
Gjela Pecaj
“Beselidhja”-Lezhe
Gjuhe shqipe
Erideta Imeraj
Petro Nini Luarasi
Kimi
Erideta Imeraj
Erideta Imeraj
Erideta Imeraj
Saimir Muça
Saimir Muça
Saimir Muça
Besnik Hidri
9-VJEÇARE DAN BAJRAMI KURBIN
Histori-Gjeografi
Teuta Qosja
Shkolla e mesme profesionale "Nazmi Rushiti" Peshkopi
Gjuhe dhe letërsi Shqipe
Fatjon Topalli
Shkolla 9-vjecare "Rexhep Shira"
Matematike
Erviola Konomi
"Zhani Ciko"
Matematike
anxhela gjana
Havzi Nela
Ti k
anxhela gjana
Havzi Nela
Ti k
anxhela gjana
Havzi Nela
Ti k
anxhela gjana
Havzi Nela
Ti
Valbona Mlika
9-vjeçare "Seit Can Tagani "
Gjuhë shqipe
Zana
Gjimnazi "Sabah Sinani" Puke
Gjeografi
Klodiana
Sami Frasheri
Matematike
Albana Muceku
Gjimnazi Petro Nini Luarasi, Tirane
Gjuhet, Artet e Aplikuara,
Marsela Krasta
Shkolla per TIK 'Hermann Gmeiner'
Baza te dhenash dhe sisteme Informacioni, planifikim sistemi dhe zhvillim projektesh
Alma Mancaku
Petro Nini Luarasi
Ekonomi, Filozofi
Imelda Salkutri
Turgut Ozal
CU
Daniela Shehi
Abdulla Keta
Biologji
Daniela Shehi
Abdulla Keta
Biologji
Kreuza Bardhi
Petro Nini Luarasi
Gjuhe shqipe Letersi
Matilda Murataj
Havzi Nela
Matematike
Erlind Vllaqa
Orcikel
Psikologji-Qytetari-Art pamor
Edlira Basha
Elmaz Ademaj Bardhoc
Cikli Ulet
Blerina Voka
Shemri
Fizike
Esmira Gjana
9 shtatori Topojan
Matematike
Fatime Qejvani
Imer Mata
cikel fillor
Shkelqim Shehi
Turaj
Gjuhe Letërsi
Ardita Islamaj
9-vjeçare “Sahit Gega” Brekije
Gjuhe angleze
Lule kastrati
Sahit Gega Brekije
Kimi- Biologji
Ermal Allaraj
9 vjecare Turaj
AF
Vojsava Grosha
Shkolla 9-vjecare Qazim Shehu Shtiqen
Cikli i ulet
Madrit Bilali
Havzi Nela
TIK
Farije koboci
Fillore Nimce
Te gjitha
Dukate Axhami
Shemri
Ed.Fizik
Vladen Muja
Qazim Shehu
Anglisht
Burbuqe Peçanka
9-Shtatori Topojan
Anglisht
Alban Kovaçi
E mesme e bashkuar “9 shtatori” Topojan , Kukës
Qytetari, TIK, Filozofi, Psikologji, Sociologji
Hanife Myftari
Topojan
Arsimi Fillor
Erlind Vllaqa
Shkolla vartëse Orçikël
AMU
Kamela Brahimi
Gjimnazi Asim Zeneli
Ekonomi
Blerina Gjermiza
“Shaban Murati” Lusën
Matematikë-Fizikë
Arlinda Tobli / Dobrushi
Shemri,Kukes
Matematike,Informatike
Hafuz Hoxha
“Imer Mata” Zapod
Gjuhë shqipe
Eni Xhogu
Shkolla Teknike Elektrike Gjergj Canco, Tiranë
Programim, multimedia, animacione, dizenjim grafik
Mirat Islamaj
Sahit Gega
Fizike
Arsen Perzhita
"9 Shtatori "-Topojan
Gjeografi
Qemal Kola
Topojan
Fizike
Mirela Çoti
E Mesme e Bashkuar Shemri
Arsim fillor
Monda Makaj
"Seit Can Tagani"
Gjuhe Angleze
Granit Llukovi
Shkolla '' Imer Mata " Zapod , Kukes
Matematike - Fizike
Altjana Alushi
Seit Can Tagani
Gjuhë Shqipe
Oderina Ndreu
Gjimnazi "Asim Zeneli"
Gjuhë shqipe dhe Letërsi
Luan Saraçi
Shkolla mesme e bashkuar "Imer Mata,, Zapod
Anglisht
Mirela Çoti
E Mesme e Bashkuar Shemri
Arsim fillor
Denisa Haxhiaj
Gjimnazi"Asim Zeneli"
Gjuhe italiane
Erviola Tula
Seit Can Tagani
Matematik, Tik
Etleva Makri
Gjimnazi"Asim Zeneli"
Gjeografi
Odeta Vata
“Havzi Nela”, Kukes
Gjuhe shqipe dhe Letersi
Irini Gozhita
Gjimnazi'Asim Zeneli'
Kimi
Mevlut krasniqi
"Imer Mata "Zapod
Tik
Lumturije Axhami
Qazim Shehu
Arsim fillor
Arlinda Tobli / Dobrushi
Shemri
Matematikë , Informatikë
Arlinda Tobli / Dobrushi
Shemri
Matematikë , Informatikë
Arlinda Tobli / Dobrushi
Shemri
Matematikë , Informatikë
Vilson Miço
Gjimnazi "Asim Zeneli"
TIK-FIZIKE
Merita Jupi
GJIMNAZI "Asim Zeneli"
Edukim fizik, sporte dhe shendet
Valbona Jupi
Asim Zeneli
Gjuhe e huaj
Mirela Qezi
Gjimnazi"Asim Zeneli"
Matematike
Desela Nuredini
Gjimnazi " Asim Zeneli"
Gjuhe shqipe - Letersi
Ornela Puleri
Asim Zeneli
Gjeografi
Vjollca Muço
Gjimnazi Asim Zeneli Gjirokaster
Matematike
Entela Mezini
Gjimnazi "Asim Zeneli"
Anglisht
Vjollca Muço
Gjimnazi Asim Zeneli Gjirokaster
Matematike
Janulla Voda
Gjimnazi " Asim Zeneli"
Edukim fizik sporte e shendeti
Alma Malaj
Gjimnazi « Asim Zeneli », Gjirokastër
Letersi
Urim Rama
"9 Shtatori" Topojan
Gjuhë-Letërsi
Shkelzen ISLAMAJ
9 shtatori Topojan
Matematikë
Janulla Voda
Gjimnazi " Asim Zeneli"
Edukim fizik,sporti e shendeti
Yllka Kokalari
Gjimnazi "Asim Zeneli"
Fizike
Hasim Allaraj
Turaj
AF
Hasim Allaraj
Turaj
AF
Albert Tafhasi
Elmaz Ademi - Bardhoc
Matematik-Informatik
Mirjana Islamaj
Sahit Gega
Mesuese Ndihmese
Albana Ahmetaj
Shemri
Muzike,teater,veprimtari,aftesim
Blerina Elezi
Shemri
Anglisht
Hasim Allaraj
Turaj
AF
Ardit Islamaj
9-vjeçare Turaj
Anglisht. Histori. Gjeografi.
Mirela Xhaferi
Shemri
Histori-Filozofi-psikologji-sociologji
Viron Hoxha
Imer Mata
Matematikë-Fizikë
Fitore Cenaj
ImerMata Zapod
ANGLISHT
Edlira. Demiri
Partizani
Ekonomi,filozofi
Kujtim Manaj
9- Shtatori Topojan
Cikli i ulet
Jeton bilali
Elmaz Ademi Bardhoc
Histori Gjeografi
Vesel Hallaçi
"Elmaz Ademi" Kukes
Gjuhe shqipe letersi
Lavdrim SStanishja
"IMER MATA" ZAPOD
Histori
Erjona Stanishja
Shkolla e Mesme e Bashkuar "Shishtavec" Kukës
Arsim Fillor
Enver Toçilla
Mb Shishtavec
Gjuhë letërsi
Shuaip Beqa
Mb Shishtavec
Ed fizik
Ramiz Gjuta
Shishtavec
Histori gjeografi
Ritvan krasniqi
Imer Mata
Ed fizik
Ilir islamaj
Brekijë
CU
Ramiz Gjuta
Shishtavec
Histori gjeografi
Burbuqe Peçanka
9-Shtatori Topojan
Anglisht
Sulejman Cengu
Shkolla vartese Orcikel
AMU
Burbuqe Peçanka
9-Shtatori Topojan
Anglisht
Ardita Islamaj
9-vjeçare “Sahit Gega” Brekije
Anglisht
Elvira Islamaj
"Sahit Gega"
Gjuhe shqipe dhe letersi
LutfiIslamaj
Brekije
AF
Fidane Gjuta
Qazim Shehu
Gjeografi
Arjola Haris
Mollaj
Matematike Fizike
Arjola Haris
Mollaj
Matematike Fizike
Arjola Haris
Mollaj
Matematike Fizike
Roxhensa Berlat
"Isuf Dalipi" Mollaj
Gjuhe shqipe, Letersi
Izmir Muja
Qazim Shehu
Matematike,Tik
Rezarta Muslli
Isuf Dalipi ,Mollaj
Matematike,Fizike
Gentjan Hykaj
Gjimnazi "Asim Zeneli" Gjirokaster
Biologji
Klodjana Nuna
Gjimnazi "Gjergj Kastrioti Skenderbeu"
Kimi- Biologji
Malvina Rista
Nr.1
Filozofi Sociologji Ekonomi Qytetari Histori
Dhurata PASHAJ
9 vjeçare: "Dëshmorët e Prishtinës", Shkodër
Matematikë, Fizikë, Tik
Dukate Bregu
Deshmoret e Prishtines
AF
Rezmealda Cakaj
E mesme e bashkuar Syzes
Informatik
Miranda Dervishaj
Vasil Shanto
Arsimi Fillor
Migena Thaka
Pandeli Cale Korce
Te gjitha lendet e arsimi fillor .
Valbona Mlika
9-vjeçare "Seit Can Tagani "
Gjuhë shqipe
EVIS BEHRI
Seit Tagani
Arsim fillor
Aferdita Prenga
Don Bosko-Tirane
Filozofi
Brunilda Halili
Don Bosko-Tirane
Anglisht
Diana Luli
Don Bosko-Tirane
Histori
Remila Kalo
Seit Tagani
Matematike-Informatike
Alma Guri
Kristaq Capo
Fizike
Rovena Laboti
E mesme e bashkuar ballagat
Matematike
Aida Vata
Havzi Nela
Fizike
Aida Vata
Havzi Nela
Fizike
Emanuela Beluli
Havzi Nela
Fizike
Korab Aliaj
Havzi Nela Kukes
Matematike
Ornela Cvilo
Qamil Guranjaku
TIK
Alma Dulla
Gjimnazi"Havzi Nela"
Kimi
shqipe muja
shaban murati
fizike dhe tik
Marjan Qeseri
Pashko Vasa Shkoder
Matematike , TIK
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Alida Brahimaj
"Hasan Dardhanjori "aneksi "Elbace"
Matematike--Fizike
Ermal Zagani
Ismet Sali Bruçaj - Guci e Re
Fizike
Ermal Zagani
Ismet Sali Bruçaj - Guci e Re
Fizike
Fatos Barbullushi
Ernest Koliqi
Matematike
Vjollca Jukaj
Dragoç
Matematike
Majlinda Halilaj
Arif Selimi, Vukatane
Matematike
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Hilmi Kuluri
Zogaj
Matematike,Fizike
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Esmeralda Fati
Hasan Dardhanjori
Matematike - Fizike
Nail Hysejni
Bruçaj(Aneksi Plan)
Matematike-Fizike
Bujana Sula
Zef Jubani
Matematik
Bujana Sula
Zef Jubani
Matematik
Bujana Sula
Zef Jubani
Matematik
Natasha Zaganjori
Isa Jakupi Dobrac
Matematik
Estela Ballanca
Bedrie Bebeziqi
Gjuhë shqipe
Rozvana Nano
Qrmal Stafa
Shkencat sociale
Irma Selhanej
9-vjeçare Shtoj I Vjetër
Matematikë
Lindita Lohja
"Pashko Vasa" Shkoder
Fizike, Informatike, Teknologji
Vjollca. Uka
Bardhaj
Matematikë
Vjollca Uka
Bardhaj
Matematikë
Vjollca Uka
Bardhaj
Matematikë
Vjollca Uka
Bardhaj
Matematikë
Ilir Tepelija
Ndre Mjeda
Fizike
Ardiana Lepuri
“Pashko Vasa” Shkoder
Matematikë-fizikë
Ardiana Lepuri
“Pashko Vasa” Shkoder
Matematikë-fizikë
Elvina Dushi
Ismet Sali Bruçaj
Matematike
Gestjana Ndreu
Bedrie Bebeziqi
Matematike
Arben Vila
9-vjeçare Bardhaj
Matematik e fizike
Blerta Dervishi
Ndre Mjeda
Fizike
Agron Kastrati
Liria ( aneksi Isuf Tabaku )
Fizike
Senada Dibra
Isa Jakupi
Ermira Celiku
Rezearta Aga
Dar Lezhë
Fizikë
Rajmondë Malaj
Seit Tagani Trush
Fizike
Iva Memçaj
Liria
Matematike
Marinela Tati
Shkolla 9-vjeçare "Bedrie Bebeziqi"
Matematikë
DHURATA CUKA
ILIA QIQI BURREL
SUBJEKTET E ARSIMIT FILLOR
Malvina Rista
Nr.1
Filozofi Sociologji Ekonomi Qytetari Histori
Adriatik Protoduari
Muhamer Janina
Tik